Premium weg achter de 6030 types?

Als je naar Merken/Types gaat en bij John Deere kijkt... dan zie je dat achter de 6030 types bij sommigen geen premium meer staat, er staan dan 2 dezelfde types. waarom is dit?

Deel dit topic

Reacties

-lammert-
Ja ik ben hier ook erg benieuwd naar!
newholland6640
Er zitten kleine verschillen in
ArjenRijpkema
Nou, premium heeft een 25pk boost, een boordcomputer, ander design, en een active seat, klein?
Valtra-Fordpower
De toevoeging Premium is bij alle types verwijderd! De admins zijn druk bezig om alle dubbele mappen nog samen te voegen tot 1 map.

De reden hiervoor is simpel, het type veranderd er niet door, maar zeer ijverige TF'ers vonden het noodzakelijk om heel veel deeres te verplaatsen naar Premium. Hier is TF tot de conclusie gekomen dat die extra toevoegingen maar beter achterwege gelaten konden worden! Vandaar. 😉
johndeere6230
RuudBus
Is overbodig om meerdere mappen te hebben van dezelfde type trekkers met alleen een ander pakket erop. je word zo het overzicht totaal kwijt. daarom
ErDee
Aangezien het hier gaat om serie`s die gelijktijdg gebouwd worden vind ik dit inderdaad een goede zet, het enige verschil is de uitrusting en het design. en het prijskaartje 😃 . Bij Fendt heb je bijvoorbeeld de 824 en nu de 824 Vario. Dan is het wel weer nuttig, al had ik eerder gekosen voor bijv. 900 gen 1 900 serie gen 2 enz. maar goed.
johndeere6230
Vind het maar een beetje onzin 😉
frank_mf
@Valtra-Fordpower Ook maar een Admin vragen of ze de dubbele MF-mappen bij mekaar gooien (Dynashift en Dyna-6 )?
En de nieuwe 7600 is ook alweer opgedeeld, onnodig vind ik persoonlijk.
Koe
@Valtra-Fordpower Een premium is wel degelijk anders dan een "kale" 6030.
johndeere6230
@Koe

Das waar maar waarom zou er dan onderscheid tussen moeten gemaakt worden? 😉
Valtra-Fordpower
@Koe Het is en blijft een 6230 bijvoorbeeld. Dit type aanduiding blijft altijd hetzelfde. Premium is meer een luxe pakket. Gezien de grote diversiteit van types bij bijvoorbeeld john Deere is het raadzaam om het tot een minimum te beperken, De lijst verdubbelen door een toevoeging Premium maakt het overzicht alleen maar moeilijker.
walker1
Specifieke informatie kan je er altijd zelf nog bij typen als je de foto plaatst. Ik vond het ook overdreven om voor onderhand elk detail een map aan te maken.
Valtra-Fordpower
Quote @frank_mf:
@Valtra-Fordpower Ook maar een Admin vragen of ze de dubbele MF-mappen bij mekaar gooien (Dynashift en Dyna-6 )?
En de nieuwe 7600 is ook alweer opgedeeld, onnodig vind ik persoonlijk.

@TurnMeLoose weet daar vast wel raad mee. 😛
Valtra-Fordpower
@walker1

Zo is dat! Alleen is het jammer dat lang niet iedereen persoonlijke informatie toevoegt aan de foto. Zou verplicht moeten worden.
johndeere6230
@Valtra-Fordpower

Hoe doe je dat dan?
frank_mf
Quote @johndeere6230:
Hoe doe je dat dan?

Dit? De tekst die je wil quoten selecteren en op de quote/mentionknop klikken 😉
Valtra-Fordpower
@johndeere6230 Dat is vrij simpel! Je upload een foto, en als die foto op TF staat, en je bent nog in je Upload scherm kun je per foto een reactie plaatsen, kun je naast die foto er zo intypen. Vervolgens op opslaan klikken en je reacties/bijschriften staan onder de foto! 😉
johndeere6230
@Valtra-Fordpower

O dat snapte het al niet maar dat doe ik wel zo vaak mogelijk 😉
Valtra-Fordpower
@frank_mf

Wakker blijven Frank 😃
Koentjuh
@Valtra-Fordpower

Precies, maakt het veel interessanter hier om foto's te kijken.

Ik probeer er zelf altijd wel wat bij te zetten ter informatie en heb bij bijna alle foto's een locatie staan.
RuudBus
En niet anders
frank_mf
@Valtra-Fordpower Oeps sorry, vandaag twee zware examens achter de rug 😛
Valtra-Fordpower
@Koentjuh

Dat locatie toevoegen maakt het potentiële dieven wel ruim baan om er eens in het echie te kijken... 😉

Maar wat info erbij is wel zo fijn ja!
Koentjuh
@Valtra-Fordpower

Alleen meestal op het land hé 😄 .
ArjenRijpkema
@Valtra-Fordpower als je je woonplaats op je profiel hebt staan, weten dieven het ook al te vinden!
Valtra-Fordpower
Google weet alles! 😉
Valtra-Fordpower
@ArjenRijpkema

Ja, maar een woonplaats is groter dan 1 boerderij. Op de platte grond zien ze de locatie exact.
ArjenRijpkema
@Valtra-Fordpower daar heb je gelijk in!
deeremeneer
Ja Premium is naar aanleiding van mijn topic verwijdert. Om alles goed te zetten moest er door meer dan 8000 foto's gegaan worden. Tijdens het verplaatsen werden nieuwe fot's al meteen niet goed geplaatst en aangezien een 6830 nou eenmaal een 6830 is premium of niet hebben we besloten de toevoeging weg te laten. Nu staat het nog even wat raar en dubbel maar dat wordt opgelost door de admins.
ArjenRijpkema
@deeremeneer ik snap de verwarring en heb er begrip voor
Wim3065
@frank_mf

Helemaal mee eens! Vind ik ook onzin!
JD6930
Oeps, (zijn ze) vergeten! 😛 :

7430 Premium

tractorfan.nl/pictures/type/…
-lammert-
Aaha weten we dat ook weer!
ErDee
@JD6930 er bestaat toch geen gewone 7430 en 7530? zijn toch allemaal premium?
Siebenga
Als het premium niet terug komt dan is men op tf dom bezig naar mijn inzien.. Als je nou informatie aan de types wilt hangen klopt er geen reet meer van. Plus dat er behoorlijke verschillen zijn... Zonde als je het mij vraagt, jullie gaan nu oplossingen bedenken voor leden die het fout doen. Straf de leden die fout plaatsen zou een betere uitkomst zijn.
Valtra-Fordpower
@Siebenga

Hoeveel gespotte trekkers staan er op TF, die geplaatst worden door leden die nog nét een type eruit halen, maar de toevoeging Premium niet zien kunnen/willen?

Gezien het feit dat de huidige bezoekers voor 40-60% onder de 16jaar is inmiddels? Dit is een onmogelijke toepassing denk ik zo.
Siebenga
Dat is niet oplossing gericht!.. Ik ben er sowieso wel wat klaar mee dat verplaatsen en verbeteren. Schiet niks op en er zijn wat mij betreft veel te veel leden die zich er momenteel mee bemoeien. En alles wordt getolereerd.

Ik zeg zero tolerance.. Iemand die wat fout doet krijgt een dag de regel pagina van tractorfan te zien. Laat ze zelf maar uitzoeken wat ze fout doen
Valtra-Fordpower
Zolang er vanuit hogerrand geen bericht komt kunnen wij ook niet veel betekenen Sieb! Dat verplaatsen rijst wel de pan uit ja inderdaad, iedereen heeft wel iets te verplaatsen lijkt wel de leste tijd.
1046
@Valtra-Fordpower al is et maar in de subcategorieen, alleen maar voor de ranking
Valtra-Fordpower
Inderdaad, en de ander plaatst een topic met 8000 reacties per maand 😃
1046
@Valtra-Fordpower beter 1 topic met 8000 reacties dan 8000 topics met 1 reactie
Valtra-Fordpower
Zo kun je het ook stellen 😄
deerecase
Quote @Valtra-Fordpower:
Zo is dat! Alleen is het jammer dat lang niet iedereen persoonlijke informatie toevoegt aan de foto. Zou verplicht moeten worden.
en wat versta jij daar onder dan??
Valtra-Fordpower
@deerecase

Dat heb ik al uitgelegd in dit Topic. 😉
deerecase
@Valtra-Fordpower heb ik er zeker overheen gelezen.
Valtra-Fordpower
Dat is zeer goed mogelijk. 😉
jd4050
Premium is weggehaald en ik vind dat alle SE series nu ook weg kunnen omdat dat het zelfde verhaal is.
ford5000
@jd4050 Mee eens.
Bij de andere merken wordt daar ook geen onderscheid in gemaakt.
Paar voorbeelden: Een Fendt 936 Profi is ook gewoon een 936, en een Ford 10 serie kan ook Generatie l, ll, of lll zijn. Worden ook allemaal onder dezelfde noemer gepost.
Het zou er compleet onoverzichtelijk van worden indien er voor elk wissewasje een apart type in het leven wordt geroepen.
Valtra-Fordpower
Inderdaad, die toevoeging moet/wordt ook verwijderd.
JD6930
Quote @Siebenga:
Iemand die wat fout doet krijgt een dag de regel pagina van tractorfan te zien.

Je kunt ook iets te hard van stapel lopen he. Je kunt niet iedereen die iets verkeerd plaatst meteen naar Barbie.nl sturen. Je kunt ook gewoon netjes een pb sturen en als ze dan naar 3 keer nog neit luisteren daarheen sturen en niet eerder. Meteen krijg je na di pb wel meteen het antwoord waarom ze het verkeerd hebben geplaatst, aangezien zoalsi s gebleken niet iedereen het grote verschil tussen Premium en basis ziet en als iemand dat verschil niet wete kan die er ook niks aan doen als ie een premium bij basis zet of andersom, maar dan kan dat wel uitgelegd worden, wat nou de verschillen zijn waarna het de volgende keer wel goed gebeurd.

''Mijn mening''
Loonwerker_Erwin
Sommige mensen voeren een soort regime hier (lees: vaak onderdrukkend, dwingend, alles omvattend.... ) 😛
JD6930
Quote @jd4050:
premium is weggehaald en ik vind dat alle SE series nu ook weg kunnen omdat dat het zelfde verhaal is.

Ook mee eens! Premium weg, dan ook SE weg. Bij de 20 en 10 serie enzo was de basisuitvoering het type + SE en de luxe uitvoering gewoon alleen het type, bij 30 serie is het andersom, daar ist gewoon alleen het type bij de basis uitvoering en het type + Premium bij de luxe versie. Dus zoals jij zegt, ook SE weg dan.

En dan kan bij Fendt trouwens oo kwel een hoop weg, Ik weet niet of iedere Fendt ook een andere versie als Vario of Favorit heeft maar die toevoegingen kunnen dan net zo goed ook weg als het in een keer goed moet.
JD6930
Quote @deerecase:
@Valtra-Fordpower heb ik er zeker overheen gelezen.

Je bent niet de enige. Uit alle reacties van @Valtra-Fordpower in dit topic kan ik zelf alleen uithalen dat hij wil dat je iets in het scherm erbij typt bij het uploaden van de foto, maar wat voor persoonlijke info kan ik er niet uithalen.

Ik zou niet wteen wat je bij een foto van bijv. een shovel bezig met een kuil aan te rijden nog meer bij kunt zetten als de dag dat de foto genomen is en de naam van het bedrijf.
Siebenga
Jongens kom op! Jullie slaan toch door met die toevoegingen verwijderen.. dat die toevoegingen er niet zijn op de site betekend toch juist dat daar misschien een oplossing voor moet komen..

Als je nou via informatie bekijkt. Als je informatie bij een type wilt hangen moet dat duidelijk, overzichtelijk, makkelijk zijn. Als je het voorbeeld john deere 6830 en 6830 premium neemt. Duidelijke verschillen in uiterlijk. Duidelijke verschillen in formaat. Duidelijke verschillen in motor en pk's enzo.

Wat krijg je straks... 100den topics met vragen hoeveel pk een 6830 of een 6830 premium heeft. Of wat nou de verschillen zijn tussen premium en niet premium modellen. Jullie schuiven de problemen nu juist weg (of zoeken ze toch op?)
Siebenga
Waarom dan niet alleen nog maar series doen. John deere 10,20,30 serie enz enz enz! Want daar gaat het naar toe als ik jullie oplossing bezie
ArjenRijpkema
@siebenga en daar ben ik het met jou eens, er moet eigenlijk toch enig onderscheid blijven... en waarom alleen bij de jd 6030 series?
Valtra-Fordpower
@Siebenga

Zolang er uit de programmeur kamer gaan harde feiten komen kunnen we weinig doen denk ik! 😉
Siebenga
Waarom dan wel al wat doen? Wat jullie nu doen zijn paniek akties.. laat dan ook alles zo staan zoals het staat
Valtra-Fordpower
Ho even, ik deel alleen een mening, ik doe niets, dat deed een Admin verder. Dit is inderdaad een noodoplossing, want anders zijn er TF'ers die de hele Today pagina spammen met verplaatsingen naar Premium. En dat is niet prettig.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
60
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0