WEEGINRICHTING voerbak, wat adviseren jullie als TFers ons?

Hallo TFers,

Na enkele jaren zonder weeginrichting gevoerd te hebben zijn we tot het besluit te komen om te investeren in een weeginrichting. We hebben hier echter geen ervaring mee. Wat adviseren jullie, Holaras? Andere opties? Het moet niet te zwaar en te ver van de bak afhangen ivm hefvermogen vd tractor.

Bedankt,

Groeten

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Uitkuildoseerbak? Voerdoseercontainer?
snowbee
Uitkudaar heb in de trekhaak voor een triolet uwk3500 heb je ohgeveer 75pk voor nodig
Brabant
@SJB533 Uitkuildoseerbak, trioliet krabbak
timvanr
Holaras is wel een goed merk
Wimsumar
Beste Brabant: Lees het volgende topic:

melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/26129/
huub
@Brabant

Jullie zijn melkveehouders?

Op melkweb.frieslandcampina.com staat er een te koop in Vredepeel.
hobbyboer
@Wimsumar

Idd, mooi simpel en goedkoop zo!
Ik ben ook nog van plan om het een keer zo te maken op de heftruck, omdat we daar zomers de mais mee voeren. Heb nog niet veel haast want pa vind het niet zo noodzakelijk.
Ik zat te denken aan een schijf om de meter met de kilo's erop die je kunt draaien om te tarreren ipv de tabel waar jij het over hebt.
Fiat110-90 DT
Voerrobot, geen tractor voor nodig die het moet kunnen heffen 😃
landbouw
Wij hebben jarenlang met een holeras weeginrichting met 3 puntsbok en daaraan een kunh polykrock voerbak gevoerd, werkte supper, nooit last mee gehad eigenlijk. wij hadden ook onze meststofstrooier daaraan gemaakt. Dat is ook altijd handig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3