Auto te water en graan over de weg in Hoogersmilde

HOOGERSMILDE - Bij een ongeval in Hoogersmilde is vanmiddag een auto met vijf inzittenden in het water beland.

Deel dit topic

Reacties

luupje11
Mooi kloten
zetor4ever
Zonde, hij was waarschijnlijk vlak bij het eindpunt als ik het goed zie 😞
Valtrapowerr
😞
ValtraT202
Triest 😞
jd greenpower
Klote en dood zonde van zo'n prachtige joskin transpace kar.
joellll
Met geluk vrijgekomen zo te horen
Inter1246fan
Zonde van de gerst en de kar.
NHtvt135
Is net een filmpje van geplaatst zag ik in die link.
eddyscania
Beller........of een jager..............
dresje80
Ze zeggen da het altijd aan un boer licht maar ik weet het zo nie
johan6640
Idd sommige auto bestuurders gaan soms plat op de rem en slaan af.en hebben niet in de gaaten wat voor gewicht achter de trekker hangt.
Wimsumar
Beste
Quote @Johan6640:
& @ Dresje80 sommige auto bestuurders gaan soms plat op de rem en slaan af.en hebben niet in de gaaten wat voor gewicht achter de trekker hangt.

Nee! Sommige TREKKERbestuurders gaan soms 'plat' op de rem maar hebben niet in de gaten wat voor gewicht achter de trekker hangt.
( Om maar te zwijgen van de technische uitrusting: een dolly à la oud kunstmeststrooieronderstel en (zoals ik het kan beoordelen) een ongeremde tweede kieper).
SJB533
@Wimsumar
Inderdaad. Ook piloten op een trekker zijn niet allemaal toppers, om maar van de combinaties te zwijgen. 2 kippers kan best, mits je trekker dit totaalgewicht (=trekker, kippers en lading!) mag trekken. Beremming komt er wel meer en meer, al zie je dat in akkerbouwgebieden veeeeel meer.

Overigens: kijk eens over de grens... Met name onze oosterburen hebben het goed voor elkaar. Luchtremmen zijn zo'n beetje standaard, hier zie t amper af fabriek...
suggs 73
@johan6640 dus moet daar een opvolgende bestuurder daar altijd rekening mee houden , zeg maar verkeersinzicht , in dit geval is de boer de veroorzaker als ik het bekijk en net zoals vorige al schreven ondeugelijk landbouwcombi
RF-HanomagR19
Quote @Wimsumar:
een dolly � la oud kunstmeststrooieronderstel

zag ik ook ja, dat ding gaat ook gelijk haaks om als die vol in de ankers gaat.
johan6640
Ja kwa remmerij met die dolly er tussen is geen kloten waard nee.die dolly had ik eerst niet gezien.wij hebben 2 balewagens met hydrauliese remmen.wel eens en nood stop moeten maken niks aan de hand.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0