International 644 - hydrauliek schema

Hallo

ik heb afgelopen zaterdag onze trekker even naar buiten gezet en laten lopen. maar nu ben ik erachter gekomen dat hij enorm veel hydroliek olie lekt.

nu is mijn vraag is er ook een schema van het hydrauliek systeem? want dan weet ik hoe het werkt en kan ik het uit elkaar halen.

in het filmpje kun je zien dat er een plas olie onder licht na mischien net 5 min lopen

Lees meer »

case-inter

Reacties

wvdh
Waar komt het vandaan? rechts boven de achterbrug?
koenjohndeere
Ik heb dat ook ik vermoed dat het bij mij uit de ventielen komt wie kan mij hier meer over vertellen
wvdh
Bij mij lekt de 844 ook komt bij die grote leiding vandaan die naar de pomp toe loopt
koenjohndeere
Dus wat kun je hier aan doen leiding vervangen zeker maar is dat iets wat redelijk duur is of valt dat wel mee
jmos
Kijken waar het vandaan komt en dan het desbetreffende stuk leiding of pakking of afdichting vervangen.
koenjohndeere
@wvdh die 4 bouten bij de startmotor van jou 1246 die zitten ook bij mij op de 644 kan ik die er zo uit draaien ivm gewichten balk of is dat niet verstandig
case-inter
@wvdh naast de motor lekt hij het meest bij het filter maar moet dan eerst alle olie eruit halen of kan ik het systeem zo uit elkaar halen?
Corne S
@case-inter

Ik pak meestal een jerrycan en een slang met mannetje. De slang prik ik dan in zo'n ventiel. Door het ventiel te bedienen pompt het hydrauliek ventiel het systeem leeg. Wanneer hij begint te storten, zuigt de pomp lucht en moet je de motor uitzetten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!