Lemken 3 schaar rondgaand

Hallo ik heb een lemken 3 schaar ploeg op het oog,maar kan je er ook een schaar bij op zeten ? Zo ja heeft iemand foto en info? alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

gudo
Je kunt ook meteen een 5 schaar kopen, ik heb er nog wel een te koop. Is wel een goudland.
newholland6640
Je kunt er 1 bijaan lassen. Is alleen wel enorm lastig. Wij hebben voor een paar jaar terug een tweeschaar goudland erbij gekocht en 1 schaar aan onze 3 schaar gemaakt. De slijptol is er weer verschillende keren ingeweest omdat die niet recht was. Maar na een bunder te hebben geploeg was hij toch 100 procent recht. nadeel is alleen wel dat de wentelas bijna een keer zoveel te verduren krijgt. Dus extra voorzicht rijden over hobbelig terrein.
Turbo broekie
@gudo foto ?
SJB533
@Turbo Broekie
Zou vast kunnen. Mits je kop zwaar genoeg is

Quote @newholland6640:
Je kunt er 1 bijaan lassen. Is alleen wel enorm lastig. Wij hebben voor een paar jaar terug een tweeschaar goudland erbij gekocht en 1 schaar aan onze 3 schaar gemaakt. De slijptol is er weer verschillende keren ingeweest omdat die niet recht was.

Verder alles goed? Beetje drieschaar hoef nist te lassen. Zou het trouwens niet eens willen! Tis geen Goudland!
Turbo broekie
@SJB533
Gewoon 3 schaar dus 3.0 niks aangelast heb een foto w8t!
Straw
Ik weet dat je bij sommige ploegen zo een schaar bij kan bouten
hebben wij gedaan bij kneverneland effe navragen bij mechanische bv in de buurt die weet vast wel
jmos
Wij hebben ook nog wel een ongebruikte ploeg liggen, 4-schaar. en kunnen volgens mij zo scharen bijaan maar geen idee wat voor merk of of me vader hem weg wil doen. (staat al wel 5 jaar in de schuur)
SJB533
@Turbo broekie
Had ff niet gekeken. Meende dat t om een wentel ging. Rondgaand is niet zo mijn ding. Weet niet of je daar ook met 2+1 en 3+0 werkt. Vandaar de edit. 😉

Overigens: waarom een rondgaande?
Turbo broekie
@SJB533
Goedkopper kan een hele combie kopen 950 euro met vorenpaker ! Hier foto van een oude lemken dit was drie schaar maar was 4 !
lindehydrocart30
Wist niet eens dat lemken rondgaande had, behalve dan de stoppelploegen.
Turbo broekie
@lindehydrocart30
Of het was een overrum zie foto
SJB533
Turbo broekie
@SJB533
Dat was een ploeg staat oP de baLkl overum
Turbo broekie
@SJB533 foto's van pesse al op tf?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1