Illustratie van:

Case International 956 XL - bekleding in kabine

Hallo ik zit eraan tedenken samen met mn vader om een 956xl tekopen

en op te knappen maar ja van de buitenkant kunnen we zelf wel

aleen hoe doen jullie dat met de bekleding van zoon trekker ?

het liefst wil ik aalles zo dicht bij orgineele houden

mvg ronald

ps ( geld eigelijk voor alle internationals / case ih )

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Qua ervaring met opknappen moet je even de bekenden van TF zoeken, @MickHeijboer bijvoorbeeld, of misschien dat @ford5000 dit weet?
SJB533
Ik weet het niet helemaal zeker, Ronald, maar originele bekleding is er (nog) niet (meer). Voor bepaalde onderdelen van een XL-cabine is dat een gemis. Denk aan de bekleding van de B-stijlen, origineel schuim voor de gereedschapskist of de plastic bak waar de bediening van hef aftakasvoorkeuze en hydrauliek in zitten...

@DaanHaar heeft hoogstwaarschijnlijk genoeg ervaring met deze tractoren 😉
casejxu
Kijk een rond op kramp;) staat nog een hoop
Arrie94
kramp.com/shop-nl/nl/… Suc6 met de 'verbouwing' 😉
DaanHaar
@sjb533 en @ronald852, stoffen bekleding is idd een probleem. Nieuw is de hemel niet meer te krijgen, stylen op zijn minst een probleem. In England is het nieuw wel te krijgen maar wijkt toch redelijk af. Wat ik zelf meestal doe is de originele bekleding stomen en dat gaat op zich prima. Als je eigen bekleding te ver heen is dan gebruikt kopen bij bv. Meindertsma Tiel of Donkers Tractoren. Succes.
caseihman
Bij kramp kan je toch gewoon alles nieuw kopen...
1056xlacase
Als je dat vaker gaat doen gewoon complete cabine kopen, alleen al omdat de linker deur iets van 1000 euro kost en de rechter 1300 nieuw volgensmij nou wat is voordelig ?
ronald852
@1056xlacase hoe bedoel je dat snap je niet helemaal
ronald852
En alle andere jonges ook hardstikke bedankt ! aleen dat van krampe lijkt me donkerder ... en bedankt voor de reactie's nogmaal mvg ronald

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
22