Illustratie van:

International 523 - Agriomatic S

Hallo,
Ik ben toenet gaan kijken naar een international 523. Er zat agrimaticS op, het is de eerste keer dat ik rijd met agriomatic. Als ik de hendel vooruit duwde begon hij na 1 soms 2 sec langzaam te rollen waarna hij op gang kwam. Als ik de hendel in de andere richting duwde en gas gaf verandere hij wel goed van groep en richting. Is de agriomatic altijd vrij langzaam of is er iets mis?

Groete
Lars

Deel dit topic

Reacties

Inter1246fan
" normaal gesproken" behoort die meteen te reageren en op te pakken. Dus dan 1 à 2 seconden wachten en langzaam beginnen te rollen is niet "normaal" nee. Kijk, als die voor de rest echt helemaal in orde is, en je wilt hem graag kopen, dan koop 'm zou ik zeggen. Hij ziet er goed uit, dat weet ik. Maar houd er wel rekening mee dat de agrimatik het zou kunnen begeven. Dus zorg dat je zeker weet dat die agrio van H.M. nog in orde is, en dat je die kunt "hebben" en kunt laten vervangen als 'ie 't begeeft. Want als die agrio kapot is, kun je (op eigen kracht) niet meer rijden.
Inter1246fan
Maar dat zal @IHC-power toch het beste weten.
IHC-power
Je hebt een PB trug. 😄
Corne S
En??
wiltie63
@Corne S waarschijnlijk is de agriomatic gewoon in orde maar is hij zacht afgesteld, van groep naar groep werkte wel sneller

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 523 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!