John Deere 6920 - `degenhart fronthef

Hallo tf-leden heeft of weet iemand hoe de elektrische aansluit schema voor de front aftakas van degenhart in elkaar gezet moet worden?.

(montage handleiding fronthef opbouw)

Deel dit topic

casefordhenry

Reacties

johndeerefiat
Dat is nog een heel gedoe met front aftakas, Dat moet je in de trekker in voeren. Ik heb wel een beschrijving van een sauter maar ik raad het je niet aan zelf te doen.
SJB533
Degenhart? Is dat niet gewoon systeem Zuidberg?

Wellicht kan @deeremeneer je verder helpen?
casefordhenry
@johndeerefiat mijn vader wou hier informatie over hebben
johndeerefiat
Eerst moet je een lampje van frontaftakas in het zijpaneeltje drukken. In je trekker zit een geele stekker (recht hoekig best groot) dat zit onder bij de hydroliek hendels. Daar moet je je aftakas module op aansluiten. Ook zit er daar achter zit er een los hangend snoertje met 2 polig stekkertje meen ik en daar moet je de aftaks knop op aan sluiten. Nou kan je zien of hij werkt als het lampje van de frontaftaks in het zij paneeltje gaat branden. Naast de trekker bij de radiateur aan de (Koppelings kant)hangt ook een snoertje ook 2 polig meen ik, en daar moet je het snoertje op aan sluiten die naar de front aftakas pot gaat. Dan moet je in het trekker progromma de aftakas activeren. Dat kan je niet zelf als dat mis gaat ben je verder van huis, Moet je gewoon laten doen half uurtje werk bij de dealer.
casefordhenry
@johndeerefiat bedankt voor de informatie 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!