New Holland L Serie - Opbouw L/35-serie en TL-serie tractoren

Geachte heren kenners,

Ik ben geen kenner op het gebied van deze tractoren. Ik weet, dat ze in de basis gelijk zijn aan de 90/94-series. Ik zit echter met een vraag over deze specifieke series, waar toch wat kenners voor nodig zijn.

Zijn ze hier in de Benelux en/of Duitsland ook geleverd als platformtrekker?
Zijn er qua standaarduitrusting dan ook nog verschillen vergeleken met de cabineversie? En wat voor opties waren nog mogelijk, die op de cabineversie standaard cq optie waren?
Type L60/4635 is de enige driecilinder der beide series. Volgens Konedata zou de wielbasis gelijk zijn aan die van de vierpitters. (234 en 231, 2wd/4wd). Klopt dit, en zo ja: waaruit wordt dit stukje lengte gehaald?

Mvg,
SJB533

Reacties

nhmonteur
Ik weet wel dat we op mn werk een stuk of 3 tl tractoren hebben lopen zonder cabine.

over de verdere opties en dergelijk weet ik niet veel want deze types zijn net voor de tijd dat ik bij een nh dealer begon.
SJB533
@nhmonteur
Vraag 1 is hiermee dus beantwoord. Merci 😄
guy
3 en 4 cilinder zullen waarschijnlijk vooraan een ander moederblok hebben, en dat ze daar hun extra ruimte winnen voor een 4 cilinder?
weurding
Bij de DX serie van deutz kon je de vooras omdraaien, scheelde ook ongeveer 15 cm, (1 cilinder lengte) misschien ook bij die TL? heb de TL overigens ook wel eens zonder cabine gezien, gewoon de spatborden van de 1000 serie of 600 serie maar dan blauw
johan6640
Ik weet wel je een zonder cabine als optie geen electroniche hef kan krijgen en geen omkeer onder het stuur en geen hi/lo.dat zijn de verchillen tussen met of zonder cabine.maar vraag 2 zou ik niet weten
nhmonteur
@johan6640 dat klopt niet helemaal, want wij hebben een tl lopen zonder Cabine en deze heeft wel degelijk een hi/lo erop zitten.
johan6640
@nhmonteur okee ik meende dat dat bij de l en de 35 serie nog niet zo was.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland L Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!