Illustratie van:

Massey Ferguson 4235 - Schok van de tractor bij vertrek vanuit stilstand.

Hallo Iedereen,

nogmaals bedankt voor de informatie over de MF4235! Ik heb deze tractor dan ook bij jullie gekocht in Nederland en heb hem sinds een paar dagen. Wat ik wel al gemerkt heb is dat wanneer je uit stilstand vertrekt met de tractor hij soms een aardige schok geeft. Een kennis van me die ook tractormecanicien is heeft er eens mee gereden en hij denkt dat de tractor steeds op 4x4 vertrekt en hem dan zelf vanaf een bepaalde snelheid zelf weer uitschakelt... Dit zou natuurlijk de schok kunnen verklaren...

Hebben jullie hier enige raad en ervaring over? Heeft jullie vierwiel aangedreven model dit ook?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

frank_mf
Wij hebben ook een keer last gehad met de 4wd. Nieuwe banden gemonteerd en het was over. Hoe is het met de voorloop? Voorbanden in verhouding evenveel profiel als achter?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 4235 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3