Remmen inter 644 brommen

Hallo,
de remmen van.mn inter 644 brommen als ik rust ig rem als ik op eeb kruising afkom bijv maar dan staat hij ook in een keer stil hij deed het toen ik hem kocht maar op een is het 3 maand over aleen heeft mn baas hem verreden maar met de hadrem er nog op en nu doet hij het weer wat is het probleem of heeft iemand hier ervaringen mee? ik hoor het graag

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Denk dat de rem over zijn nok is geslagen, toch maar eens alles los halen.
looper321
Nettere schrijfstijl is ook wel gewenst, met punten en kommas leest het stukken fijner.
hil 845 xl
@Boemrang

ik heb vanmiddag de trekker afgesmoort op de remmen. rem in trappen tijdens het rijden, maar hij doet het nu niet meer maar het raadsel word steeds groter.

@looper321 zo een beetje beter haha>?
koenjohndeere
Heb ik ook weles moet je heel even tijdens het rijden de rem in douwen en dan is het weer over
hil 845 xl
@koenjohndeere ja dat doe ik dus ook, maar oorzaak wou ik eiggenlijks wel weten
koenjohndeere
@hil 845 xl ja dat wil ik opzig ook wel maar toen je de rem in trapte hiel het bij ju toen ook op
KubotaB6001
Dat geschuur wordt volgens mij veroorzaakt door vuil of stofdeeltjes op de remschoenen, als je eens doortrapt zijn ze vanzelf weer schoon.
wezel844-s
@KubotaB6001 zitten geen schoenen in maar schijfen waarschijnlijk zijn de kogeltjes van je druk plaat vuil en daarom slaat hij af en toe vast of werkt hij niet gewoon eindaandrijving er af halen druk plaat zuivermaken en er terug op doen kan ook zijn dat de voering op is dan slaat hij ook vast de handrem heeft niets met voetrem te maken want die zit veilig in de versnellingsbak en zit in de olie dus die slijt bijna niet
Corne S
@wezel844-s

Ben ik het niet helemaal met je eens. De 44 serie heeft namelijk 2 type remmen, namelijk droge en natte remschijven. Natte kom je vooral bij de 844 types tegen.
hil 845 xl
@wezel844-s

oke bedankt maar dan moet ik wel beide kanten loshalen toch?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0