46

Wat vonden jullie van Beurs Assen ??

Persoonlijk vond ik het een tegen vallende beurs, met weinig
nieuws. Dit Concept haalt het dan ook niet bij die van Gorinchem,Hardenberg,Venray of Kalkar.
Compliment aan de Standhouders die probeerden zelf met het kopje koffie etc. nog wat sfeer te creëren.
Denk dan ook dat Assen na 's-Hertogenbosch geen stand houdt. Vond de catering ook niet overweldigend.
Geven jullie je mening en reactie ook eens.!!!!!!!!!

Deel dit topic

Reacties

We gaan vandaag en we nemen nu zeker broodjes mee en de vrijkaarten geven we aan de knapste meid
Beurs? Heb ik weer wat gemist?
Ben het met je eens. De beurs is te klein voor belangrijke noviteiten en te klein voor een compleet overzicht van producten als je ergens naar op zoek bent.
Dit geldt ook voor Hardenberg, Gorinchem etc., maar die maken het dan weer goed door een leuke informele en smakelijke sfeer te creëren. Timing is ook slecht na alle beursgeweld van de afgelopen weken.
Regionale dealers en bedrijven staan er, kon je van te voren weten. Die kunnen nooit hun hele programma tonen.
Assen gaat afwisselen met leeuwarden, vind assen ideal vanuit het noorden. Direct naast de snelweg met veel parkeerruimte. Daar hoor je niemand over klagen.

Gratis eterij met vrijkaarten trekt een hoop mensen dat er eigenlijk niks te zoeken heeft. Hebben standhouders ook niks aan.

Als je echt wat zoekt moet je naar hannover. Rij je ook in 4uurtjes heen.
En 3 euro parkeergeld 😞
En het was er druk zat anders
De sluiting van de vakbeurs in Zuid Laren was het begin van het einde wat betreft een succesvolle beurs voor de bovenste helft van Nederland.
Het is inderdaad een beetje teveel van het goede blijkbaar ...

Ik bezoek zeer weinig beurzen, zeker al niet in het buitenland. Maar hier is volgende week in België de agribex beurs en daar ga ik wel naartoe. Is een vrij grote beurs, noemen zichzelf ook 1 van de grootste in Europa.

Maar als je hier al leest, en je wilt iedere beurs graag bezoeken, dan ben je de laatste 2 à 3 weken bijna geen dag thuis geweest.

Ik voel mij net een klein kind, kijk er echt naar uit en hoop dat het dan ook goed gaat meevallen van sfeer en gezelligheid.

Ik vermoed dat de parking in Brussel een kleine 5€ zal zijn, is meestal de prijs daar.
@radium45 zuidlaren had het voordeel wat assen als nadeel heeft, de ruimte, de hal(len) in zuidlaren waren groter, waardoor er meer standhouders waren
@radium45
Klopt, maar in die tijd was er nog niet veel anders.
Er zijn er nu teveel, ook dat is duidelijk.
Laten wij maar denken en hopen, de beste, de sterkste overwinnen.
Noteer even in de agenda: Kalkar is ook niet ver voor jouw, over 1½ week.
@maisboerke Kalkar mag ik niet komen, dan ga ik licht geven in het donker. Ik zit al aan de max wat betreft opgelopen straling.
@radium45
Sorry, Daar was ik niet van op de hoogte.
@EA_MF Nadeel van ZL was wel de bereikbaarheid en nog meer het weer wegkomen.. hebben er vaak zat meer als een uur over gedaan om alleen al het dorp uit te komen.
@radium45 klopt, maar dat is in hardenberg trouwens ook een drama
@EA_MF Ik vlucht dan meestal via Bergentheim weer terug naar de Achterhoek.
@radium45 wij moeten via slagharen, maar in hardenberg is vooral het van het parkeerterrein af en de rotonde voorbij komen drama, als je dat gehad hebt kun je vaak wel weer doorrijden
@EA_MF Parkeren bij de Mac 😃 Wel een eindje lopen...
Haha, afgelopen jaar konden we achter de hal parkeren, dat scheelde wel een hoop, en vooral niet op woensdagmiddag/avond heen gaan, dan is t ook verrekt druk
Quote @EA_MF:
woensdagmiddag/avond heen gaan

Dan hebben alle kinderen vrij van school?
Het enige waar ik mij altijd aan stoor (niet alleen in Assen), dat er veel verschillende merken trekkers staan en dat dan de deur op slot zit! Groenoord had zelfs niet eens een trekker in de hal staan die je van binnen kon bekijken. Het voordeel van zo'n beurs is dat je juist verschillende merken met elkaar kan vergelijken mocht je plannen hebben om wat te kopen of in te ruilen.
@arjanvw
Voor nieuwe tractor modellen, hoef je ook niet naar Assen, er stond van een bepaald merk een nieuwe tractor, waar wij al vier jaar mee rond rijden.
Voor het nieuwste van het nieuwste moet je dan ook echt naar Hannover.
@arjanvw
Nog nooit de verhalen gehoord van de beschadigingen op een autosalon ofzo ... Daar kom je met een paar duizend euro niet toe.

Ergens begrijp ik het wel ... Mensen die echt iets zoeken te kopen, die hebben dan wel meteen het nadeel dat als je iets gaat vragen, ze meteen als een blok aan je been vastzitten.
@maisboerke

Het hoeft niet per se om het nieuwste van het nieuwste te gaan, als je oriënterende bent en trekkers van een bepaald model staan er, is er in mijn ogen niet mis mee om die dan op een regionale beurs ff te vergelijken. Mocht je dan interesse hebben kan je er verder op in met de dealer in de buurt die daar dan toch ook staat.
@erik9831

Ik snap dat er inderdaad vandalisme voorkomt, maar hebben dan de andere merken die de trekkers wel open hebben daar dan geen last van?

De gedachte van een beurs is dacht ik om een stukje relatie onderhouden tussen dealer en klant, maar vooral ook om je producten te laten zien...
Quote @radium45:
Dan hebben alle kinderen vrij van school?

juist jij snapt um!
@arjanvw in verband met de opzet van de stand van GroeNoord kan er 1 eventueel 2 trekkers staan de ene trekker die er stond ( op bokken van voren) lijkt me ook niet verstandig om erin te gaan zitten, dit met de veiligheid, de machines die buiten stonden zit gewoon geen sleutel in omdat er geen zicht op is.
Quote @Jasperfendt:
... 3 euro parkeergeld

3,- EUR? Dat is echt niet veel als parkeergeld voor een beurs hoor 😉 .
@mike_v nu nog wel 3 euro ja volgende keer 5 zekers en dan 8 en dan 10 😞
@Jasperfendt Dan heb je nu dus nog niet te klagen 😛 .
Zijn genoeg plaatsen waar je +10 EUR betaald om een dagje te staan.
@Jasperfendt ze hadden t idd slimmer aan moeten pakken, gewoon doorberekenen in de entreeprijzen, dan hoor je veel minder mensen klagen
@EA_MF

Vind wel dat deze reactie klopt.

Ok je ticket is dan wel duurder, maar je zit niet meer te denken aan dat parkingticket. Je moet ook niet meer aanschuiven aan een kassa in veel gevallen, je moet ook niet meer betalen voor je binnen rijd ... Zijn in mijn ogen alleen maar voordelen aan.
Was in Hannover al geweest,ga in maar naar de "FIMA" in Parys in maart
@EA_MF Ja kaarten krijgen we tog 😄
Quote @CaseCS130:
Timing is ook slecht na alle beursgeweld van de afgelopen weken.

Dat is het grootste nadeel denk ik nog wel.

Maar voor de rest, ik vond het wel een mooie beurs 😃

En bijna ALLE grotere trekker en kleine zaten OPSLOT en dat is nogal jammer...
Quote @Snaky Bill:
ga in maar naar de "FIMA" in Parys in maart
Goed plan!

In februari is een nog beter plan 😉
@Snaky Bill
Het is niet de FIMA. maar de SIMA en deze is dit jaar geweest.
ik was daar, ik dacht dat deze maar 1x in de 2 jaar was ??
Quote @maisboerke:
Vond de catering ook niet overweldigend

ik vond het een geweldige catering, een best bord met boerenkool, dikke wordt er bij, gehakt balletjes. homnomnom 😄
@tjerk-koetje en t volle pond betalen, wij zijn mooi optijd heen gegaan, en waren voor 2 uur weer thuis, mooi thuis maar wat gegeten 😛
@EA_MF wij waren dr pas om 11:45 om half 6 weer thus
En dan die schandalig dure stampot 😃 Maar de nieuwe CHD was er wel eh ! 😛
@tjerk-koetje tss, luie robotboeren met tijd te veel 😛 wij waren dr rond half elf ofzo, wat trouwens wel mooi geregeld was was het vervoer vanaf parkeerplek naar de hal 😃
@EA_MF wij mochten lopen :|

en luie robotboeren?! hebben werk sat hoor, tis alleen wat verlicht.
Als standhouder zijn t er vooral veel in korte tijd achter elkaar...en dan vond ik dit de minst interessante... Al kan t zijn doordat je er dus al zoveel hebt gehad
@ maisboerke good from you you are wright
Wij waaren er 8 uur avonds pas 😛
Quote @radium45:
De sluiting van de vakbeurs in Zuid Laren was het begin van het einde wat betreft een succesvolle beurs voor de bovenste helft van Nederland.

Dat was het opzetten van de ATH voor wat betreft een succesvolle beurs in dede Brabanthallen te 'S Hertogenbosch.

Door de ATH dat overigens wel ook echt een prachtige beurs is en eigenlijk veel mooier als die in Den Bosch, bleven vele exploitanten weg uit Den Bosch en gingen naar de ATH en Gorinchem. Daardoor is de Agrovak kapot gegaan, ook de landbouwbeurs die net als de Agrovak tot het verleden behoort heeft hier wel wat onder geleden denk. Nu is Gorinchem het dichtstbij, maar das ook een lang eind vanuit de zuidelijkste punten van Brabant/Limburg en vanuit België waar ook veel Agrovak/landbouwbeursbezoekers vandaan kwamen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
46
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
2