Illustratie van:

International 956 XL - spatborden

Ik had graag enkele meningen over de ervaringen zoals de voor en nadelen van polyester en stalen spatborden van een XL cabine. tevens ben ik op zoek naar een goede gebruikte motorkap voor een 956 XL wie weet er nog een te liggen?

Deel dit topic

Reacties

Arrie94
Hier lopen 2 956's, 1 met stalen en 1 met polyester. Stalen roesten heel makkelijk (hoef ik je niet te vertellen), die polyester niet. Na een beschadiging gaan die net verder rotten. Kleurverschil is er ook niet echt. Welke sterker is weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik liever die polyester heb! Zijn er eigenlijk trekkers origineel met die polyester gemaakt?
Arrie94
1e polyester, 2e normaal. Verschillen zie je alleen als je het weet.
SJB533
Quote @Arrie94:
Stalen roesten heel makkelijk (hoef ik je niet te vertellen),

Dat roesten valt bij de oude neuzen nog wel mee 😉
Arrie94
@SJB533 Zou best kunnen ja, die oudere ken ik niet zo. Maar na '85 weet ik er 10 met (beginnende) gaten en 1 die nog nergens last van heeft. Dan is het toch wel een kwaal...
redpower956xl
Ik moet natuurlijk een keuze gaan maken, wat roesten betreft zal het bij mijn trekker wel mee gaan vallen deze staat altijd binnen en veel uren zal die ook niet meer gaan maken. en met slecht weer mag die eigenlijk niet naar buiten als het even kan.
Badankt voor de reacties en ik zal het nog eens gaan overwegen
Arrie94
@redpower956xl Weet je dan een setje polyester te staan? Je ziet ze maar heel sporadisch! Je cabine is er slechter aan toe als ik je foto's zie?
ronald852
@Arrie94 de bekende plek aan de deur kanten ...
sikuman
Staat nu een met polyesteren spatborden op marktplaats
redpower
Orginele naam 👍
mickheijboer
@redpower Voor een interrijder zeker ja.
Arrie94
@redpower Ik dacht eerst dat het jouw topic was ja!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4