Man bekneld in hooischudder

Man bekneld in hooischudder in moergestel

Lees meer »

kees-steyr

Reacties

mf-6265
Er staat in een reactie dat hij gestorven is sterkte aan de nabestaande.
ricooo12
Sterkte voor de nabestaanden
Maar apparte plek op het erf was die boer hem zeker aan t doorsmeren waar m vergeten uit te zette
Loeideutz
@ricooo12 Waarschijnlijk liet hij hem even draaien om te kijken of alles goed was, en is hij gestruikeld of iets dergelijks.
ricooo12
@Loeideutz dat zou ook kunnen
956xlpower
Ik ken die boer. Hij was hem aan het afstellen op de stoep. Maar er lag schijnbaar nog een slang van een hogedrukspuit die aan de hooischudder om een rotor begon te wikkelen en toevallig stond hij op die slang en werd ermee ingetrokken.
stippie
Sterkte vrienden en familie
PatrickNH
Sterkte voor de nabestaande
JD5620
Sterkte voor de nabestande
claasfan
@956xlpower Is hij overleden?
wout820
Klopt t wel dat hij is gestorven met een kapot been kan je ja zat leven? zo wel sterkte voor de na bestaanden
Wimsumar
Beste Wout & @Calaasfan:
Quote @wout820:
klopt t wel dat hij is gestorven

Het staat ook in de reacties onder het "Lees meer/Omroep Brabant"-bericht.

P.S.: Ik heb de schuddertanden ook wel eens aan m'n broekspijpen voelen 'happen'. Vooral aan de achterkant van de schudder steken ze verder achteruit dan de rotor aan laat zien ( de langsflitsende tanden vallen slecht op). Maarja, een draaiende schudder controleren/afstellen en zelfs schoonspuiten gaat nu eenmaal 'zo mooi'. :?
afbrekerke
@wimsumar staat er idd bij maar werd nergens bevestigt + als ik,de naam zie wie dat heeft gezegd neem ikdat met een korreltje zout.

Het is erg dat zoits gebeurd en ik denk als we eens nadenken we allemaal wel soms iets gevaarlijk doen
Alex Miedema
@afbrekerke want iemand die Mustafa heet is niet eerlijk?

Sterkte aan de betrokkenen in ieder geval!
afbrekerke
@Alex miedema nee ben geen racist in een overzicht van zijn reacties zijn soms soms nogal belachelijk en twijfelachtig de naam Mustafa is volgens mij gewoon een naam waar die persoon spot mee drijft en overal cynishe commentaar op geeft in de hoop een relletje te veroorzaken
boerontour
De berichten op dit moment zijn dat deze man nog niet overleden is maar het zag er slecht uit, ken die man persoonlijk, in het verleden een klant van een oud werkgever van mij, en is een aangenaam persoon om mee om te gaan.
JD6930
Ik zat gister avond ook te denken dit te plaatsen hier op TF, maar uit respect voor de man en zijn familie/vrienden heb ik dit niet gedaan.

Ook is dit wel heel erg in de buurt. Volgensmij slechts net in Moergestel, net over de grens met Biest-Houtakker dat weer langs Diessen ligt. Ik dacht de trekker/schudder wel een beetje te herkennen, maar er rijden meer van zo'n combi's hier rond. Niet gek met een Case IH dealer hier int dorp en Krone? dealer paar dorpen verder.

Bij het zien van de naam ''mustafa'' boven die reactie en het feit dat er daaronder door niemand iets wordt bevestigd/ontkent wat anders wel vaak het geval is vroeg ik me ook af of het echt zo is.

Op Brabants Dagblad stond dat de man de schudder aan het afspuiten was. Stond meer info op als in het ''lees meer'' bericht op OB. Alleen bij OB zijn de reacties wel altijd zichtbaar en bij BD zijn ze helft van de tijd niet zichtbaar ook al staat er een tekstballonnetje boven in beeld met 10 er achter bijv.

Ik geloof het verhaal van @956xlpower meteen, iemand die het slachtoffer persoonlijk kent vindt ik geloofwaardiger als ene ''mustafa'', al lopen die in de dorpen ook genoeg rond, daar niet van.

Heel veel sterkte voor de beste man en ik hoop dat ie er snel boven op komt!
steyrlanzboy
Ik ken iemand die met zijn voet vast heeft gezeten tudden een mestmixer
ArnoFendt
Beterschap voor die man. Mijn vader kent hem.

Quote @JD6930:
Niet gek met een Case IH dealer hier int dorp en Krone? dealer paar dorpen verder.

Het lijkt mij een Claas schudder.
fiatfan
@956xlpower klopt, hij was hem aan het schoonspuiten toen de slang erin kwam en hem er mee in trok. Hij lag rond de middag nog in kritieke toestand.
JD6930
Quote @ArnoFendt:
Quote @JD6930: Niet gek met een Case IH dealer hier int dorp en Krone? dealer paar dorpen verder.
Het lijkt mij een Claas schudder.

Dat zal het inderdaad wel zijn! 😉

Heb de foto niet zo goed bekeken.
JD6930
Quote @steyrlanzboy:
ik ken iemand die met zijn voet vast heeft gezeten tudden een mestmixer

Ook al zoiets naars!

Onze loonwerker is een keer tijdens sleutelen denk aan de grasbek van z'n oude hakselaar 2 vingers verloren. Dat wil je ook niet mee maken!
gypCaseXL
Een naar ongeluk. Veel sterkte voor de beste man.

Maar wat is elke keer weer de moraal van het verhaal: schakel een machine uit als je er rond omheen aan het werk gaat. 9999 keer gaat het goed, maar die ene keer...
Wimsumar
Beste GypCaseXL:
Quote @gypCaseXL:
9999 keer

Dat is 27,4 jaar iedere dag een rondje om de draaiende schudder lopen dat het goed gaat. Nu hoef je niet elke dag te schudden, dus komt het er op neer dat je je leven lang de schudder niet uit hoeft te zetten. 😉

Ik bedoel:
Je moet je zelf ook constant op gevaar blijven trainen. Zo nu en dan 'in het diepe springen' hoort er ook bij.
Anderszijds, bij het uitschakelen van de aftakas kun je ook van het cabinetrapje glijden......
Of, je zet de machine uit door de aftakas 'op de handkoppeling te zetten' en de kabel breekt op het moment dat je in draaibereik staat........ 😞
gypCaseXL
@Wimsumar bedoelde in het algemeen, maar je snap wat ik bedoel 😉. Uitzetten is altijd veiliger. Ken ook een verhaal van vroeger waarbij iemand het raar vond dat een trekker met frees al een uur op dezelfde plek stond te draaie. Toch maar eens gaan kijke. Lag enkel nog een plas bloed.

Er staat ook niet voor niets in de vca dat de trekker volledig uit moet staan als je bezig bent aan de machine. Zeker bij nieuwere trekkers kan door storing de aftakas ook aanspringe.
steyrlanzboy
Quote @JD6930:
Onze loonwerker is een keer tijdens sleutelen denk aan de grasbek van z'n oude hakselaar 2 vingers verloren. Dat wil je ook niet mee maken
bij mij op het werk is er iemand een vinger kwijd geraakt met zaggen het kan altijd mis gaan als je niet goed opled
fiatfan
Klote! ik hoor zojuist dat de man tochnog overleden is. dit is echt erg! RIP JM!
ArnoFendt
@fiatfan

Vanmiddag had ons pap het ook gehoord.
JD6930
@fiatfan & @ArnoFendt

Ik hoorde het vanmiddag ook van ons pa, triest, heel z'n leven hard gewerkt, bijna zover dat hij kon stoppen en dan gebeurd dit!

Ik wens de familieen vrienden dan ook heel veel sterkte toe met dit zware verlies!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!