Alex Miedema


Foto’s
4296
Video’s
6
Topics
57
Reacties
9.211
Stemmen
9.954
Volgers
43
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal punten bij foto's
Top 30
Aantal topics
Top 30
Aantal punten bij topics
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten
Top 30
Aantal stemmen op topics

Over mij

Woonplaats: Koarnjum
Leeftijd: 34jr
Laatst online: 2jr geleden

Compleet idioot van alles met wielen of rupsbanden, bedrijfswagens in het bijzonder. Freelance bedrijfswagenjournalist, met als specialisatie trucksport (Dakar, truckrace). Mede-initiatiefnemer van truckfan.nl.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


12 Dec 2017

10 Dec 2017

Nieuwe Case IH Maxxum 145 CVX voor Gerrit WerminkOriginele beschrijving

Waarschijnlijk heeft iedere lezer van deze blog wel eens van het overheerlijke Ben & Jerrys ijs gegeten. B&J werkt alleen met goede boeren, die lief zijn voor hun koeien. Een voorbeeld daarvan is Gerrit Wermink uit Ommen. Naast boer is hij ook groot truckliefhebber, voor hem reden genoeg een aantal truckjournalisten uit te nodigen zijn nieuwste aanwinst, een Case IH Maxxum 145 CVX, aan een nadere inspectie te onderwerpen. Case IH is ontstaan uit een fusie tussen Case en International Harvester. Later is dit fusieproduct op haar beurt zelf weer samen gegaan met New Holland, zodat CNH Indstrial ontstond, het

0 reactie

06 Dec 2017

Agritrucks op Agritechnica 2017


Originele beschrijving

In Hannover worden meer interessante beurzen gehouden dan de IAA alleen. Zo bezocht Jaco de Rijk onlangs ‘Agritechnica’, een beurs met een naam die alles zegt. Voor zijn eigen blog bezocht hij uiteraard de Claas stand, maar exclusief voor alexmiedema.nl en truckfan.nl heeft Jaco ook de aanwezige (agri-)trucks en bosbouwmachines op de foto gezet, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!

0 reactie