Illustratie van:

Kuhn GA 7301 - ombouwen 2 wielen naar meer wielen

Wat kost het ombouwen van een kuhn GA 7301 hark met een onderstel met 2 wielen onder de rotor naar een onderstel met 4 wielen of een driewieler in driehoek vorm ongeveer.
en heeft iemand toevallig twee gebruikte onderstellen liggen?

Deel dit topic

Reacties

vanmeij
Je kan dan beter grotere banden achter de hark gooien, dat loopt beter dan 4 van die kleintjes
gypCaseXL
@vanmeij gaat om de rotors, was niet helemaal duidelijk. nu wel.
frank_mf
@gypCaseXL Als ik me niet vergis zijn er opbouwsetjes, in ieder geval voor de enkele rotor harken. Dan ga ik er vanuit dat dat met de dubbele rotors ook kan. Misschien staat het in je handleiding?
hobbyboer
Quote @gypCaseXL:
driehoek vorm

Die driehoek vorm, met 2 wielen middenvoor en 2 of 4 wielen achter, hoort bij de cadanische ophanging (dat de rotor ook voorover en achterover kan kantelen). Dat lijkt me niet handig om die onder jouw hark te zetten, het tandemstel met 4 wieltjes per rotor is wel een mogelijkheid, lijkt mij.
Ik zal er maandag eens naar vragen, want dan komt de vertegenwoordiger toch langs en ik heb er zelf ook al eens aan zitten denken voor mijn eigen hark.
DESLAGERURRE
@hobbyboer juist .. geen woord meer aan toe te voegen ..
gypCaseXL
@frank_mf @hobbyboer bedankt voor de info. de driehoek gaat hem dan inderdaad niet woorden, zaten ook al naar het knikpunt te zoeken 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn GA 7301 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1