Deutz km 24 olie

Dag

In mijn vorige topic ben ik er nog steeds niet uitgekomen of er nou ep 0 vet moet of olie
Deze olie staat in het instructieboekje : " voor het bijvullen olie met een hogere viscositeit met antikorrosiemiddel C-LP 460, b.v. Aral DEG OL TU 460 K , gebruiken."

Dus welke olie bedoelen ze daarmee , het boekje is al ouder dus kan het niet op internet vinden .

Alvast bedankt
Mvg

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Volgens mij gewoon 0-0 vet erin doen. opzich maakt het niet zo veel uit, als het maar smeert. maar met 0-0 vet is de kans op lekken iets minder.
Corne S
Clp460 is volgens mij gewoon olie, wel vrij dik. Heb het zaterdag ook nog in een vertragingskast van een elektromotor gedaan.
royd6806
@Corne S dat lijkt dus ook idd. olie. ik heb de peilstok eruit gehaald en geroken en gekeken of het dikke olie was. het was vrij dikke olie , nou is het buiten ook tegen de 0 graden aan dus is het wel wat dikker dan met 25 graden. alleen heb ik een vermoeden dat er hydrauliek olie in zit kan dit ? want zo ruikt het wel in ieder geval.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1