Bekleding ihc xl cabine

Wat is de naam van de stof die tegen het dak aan zit en tegen de zijpanelen van een international xl?? Is dit nog nieuw verkrijgbaar of schoon te maken?

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Is nog nieuw te verkrijgen , prijzen vallen wel niet mee.

Als je het niet kunt proper krijgen is er nog een derde mogelijkheid en dat is , uw bekleding opnieuw laten (over) bekleden , goedkoper en je kunt bekleding nog kiezen ook .

kramp.com/do/action/…
SJB533
@jo845xl
Dit is de grijze bekleding, die er vanaf 1986 in kwam...
Fast Eddy
Ik dacht dat dat Tweed is.
rommert14
En ben je er al achter? Ik ben ook wel benieuwd wat zoiets kost.
Sanderzz
@rommert14

complete bekleding voor een xl kost ruim 2000
rommert14
@Sanderzz jakkes, het is maar goed dat ik op een stoel zit...
Sanderzz
@rommert14

hahahaha als je t snel zegt valt t mee hoor 😛
rommert14
@Sanderzz Maar is dat ook inclusief leer wat zegmaar tegen de spatborden aan zit? en vloermat? Ik vind het wel bar veel geld.
Sanderzz
@rommert14

ja das alles compleet. en dan reken ik nog niet alle uren die t kost om t pas te maken, t is niet helemaal perfect pas zeg maar..........
rommert14
@Sanderzz Hmm.. bij histoparts was dat volgensmij, kwam ik voor de xl cabine rond de 400 euro uit... Maarja dat was case ihc. Het is bijna allemaal case ihc. Ik ga vant zomer eerst maar eens bij een trekkersloper langs denk ik.
Sanderzz
@rommert14

uhu bij histo is veel goedkoper, maar heb je gezien hoe t eruit ziet 😛
rommert14
@Sanderzz Niet in de juiste kleuren indd. Het is ook alleen maar dat soort van vloerbedekking wat compleet verrot is. Het leer mankeert niets aan. Maar er moet meer aan gebeuren dan alleen de cabine, trekker heeft 2 keer over de kop gelegen 😞
Sanderzz
@rommert14

waarom doe je dat dan?:P
rommert14
@Sanderzz tis vooral plaatwerk en verf, maar ik twijfel er nu aan of ik het zal doen ofniet. Maar dan heb je wel een mooi trekkertje he haha
Sanderzz
@rommert14

tja k heb mn inter ook helemaal gedaan. nu weer een prachtig ding 😃
rommert14
@Sanderzz Daarom, volgensmij waren die trekker hun tijd al ver vooruit haha

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN