Dealer deutz-fhar

Kunt ge nog een dealer worden van deutz-fhar en als het mag hoever moet ge woonen van een andere dealer

Deel dit topic

Reacties

mdoornekamp
Je kunt beter dealer worden van John Deere 😄
jdeutz6190
Neene liever deutz
JD3010
@mdoornekamp Of eerst taalles nemen.
jdeutz6190
Da kan ik al een beetje maar er is nog veel werk aan 😉
mdoornekamp
@JD3010 Staat wel lelijk als je merk naam verkeerd op je gevel staat. 😄
jdeutz6190
Deutz-fhar;)
GROENEDEERE
Er is nog veel vraag naar deutz trapetrekker dealers. Met name in België
bikkertie
Ik denk niet dat dat mee gaat vallen, er zijn al wel redelijk dealers van. tenzij je in een gebied gaat zitten waar geen enkele deutz dealer zit. ik denk ook niet dat je zonder een bedrijf zomaar dealerschap krijgt 😉
jdeutz6190
En hoe ver moet ge van een dealer gaan woonen
DeutzDX605
@jdeutz6190 in de meeste regio's zijn de plaatsen van bijvoorbeeld Fendt of Deutz enzo al bezet je zou bijvoorbeeld meer kans maken denk ik op een merk als bijvoorbeeld Landini of MC Cormick
jdeutz6190
Die gaan toch ook minder verkoopen ?
DETAIL_MAN
Het is Deutz-Fahr, ipv Deutz-fhar. Bovendien zal het niet meevallen om op je 14e al dealer te worden van trekkermerk.

Als je het toch zou willen, dan is het toch logisch dat dit besproken wordt met de importeur/hoofddealers?
walker1
@jdeutz6190 Ik raad je aan even contact op te nemen met dhr Lodovico Bussolati.
erik9831
Hij zit maar een 7km van een deutz dealer ... Dus dit is veel te dicht bij elkaar.

John Deere kan hij ook niet doen, want de invoerder van JD zit op een 1km van hem

Case zou je nog kunnen doen ... Maar in Overijse zit ook al zo eentje. Dan moet je al meer richting aarschot gaan wil je daar beginnen.

Tussen de 3-hoek turnhout, geel en Lommel is er blijkbaar nog geen te vinden. een Deutz-Fahr dealer wel te verstaan.
jdeutz6190
Kweet het maar ik zou in bierbeek willen gaan wonen en ik zou er pas mee beginnen als ik 24 - 25 jaar ben
thefendtfreak
@erik9831 In Geel heb je agra centrale nog, dus das ook nog een Deutz dealer...
jdeutz6190
Ja maar hoelang nog
walker1
@jdeutz6190 Dealer worden van een gevestigd merk met een goed dealernetwerk is lastig, gaan eerder dealers weg dan dat er bij komen en de blijvers zijn steeds grotere bedrijven met ook een grotere regio.
Als je heeeel veeeel geld hebt zou je een bestaande dealer kunnen over nemen.
Anders is het goed leren, bij een dealer gaan werken, ervaring opdoen, doorgroeien en hopen dat je de zaak een keer kan overnemen. Of zelf een mechanisatiebedrijf beginnen, maar dan ben je nog niet zomaar Deuts Fahr dealer, je kan je wel in dat merk specialiseren. Als je perse dealer wilt worden geef ik je meer kans bij een merk wat niet goed vertegenwoordigd is in België en aan de weg timmert. Ik ken de Belgische situatie niet zo goed, maar in Nederland is bv Kubota flink aan de weg aan het timmeren. Die zoeken eerder dealers dan bv Deutz Fahr.
walker1
@jdeutz6190 Dus de komende 10 jaar vooral op school blijven en goed leren 😄
erik9831
@thefendtfreak staat niet op de kaart van de deutz dealers ...

Zijn vooral de grotere wel, die op die kaart staan, want onderverdelers worden niet vermeld.

@walker1 Die markt is nog erger denk ik van het type kubota trekkers. Op iedere straathoek is wel bijna zo een verdelertje te vinden van Eurotrac, Kioti, Fong deng ofzoiets, en de zoveel andere merken 😄

Behalve als je dan spreekt over de grote Kubota trekkers
mf6495driver
Hier in de buurt is er ook zo iemand begonnen. Eerst jaren bij een fendt-JD dealer gewerkt, daarna op zelfstandige basis reparaties gaan uitvoeren bij landbouwers. Hij kreeg in de loop der jaren een zeer goede reputatie en wou Fendt dealer worden, maar daarvan zaten er al genoeg in de regio, daarom is hij Claas dealer geworden;-).
mike_v
Quote @mdoornekamp:
John Deere

Naast Cofabel zeker? 😛
walker1
Quote @erik9831:
@walker1 Die markt is nog erger denk ik van het type kubota trekkers. Op iedere straathoek is wel bijna zo een verdelertje te vinden van Eurotrac, Kioti, Fong deng ofzoiets, en de zoveel andere merken

Behalve als je dan spreekt over de grote Kubota trekkers

Dat zijn wel de merken waar makkelijker mee te beginnen is, wat denk je zelf wat bv Deutz Fahr allemaal aan eisen stelt aan zijn dealers?

Met name de Japanse merken, vooral Kubota, proberen naast de bekende grasmaaiers en kleine trekkers ook hun echte landbouwtrekkers te verkopen, in zulke merken zit meer groei en kansen dan de gevestigde merken.
mdoornekamp
@mike_v ja je zit altijd met de reeds bestaande dealers. Maar John Deere verkoopt veel makkelijker dan Deutz. Daar worden ook veel meer van verkocht, dus kun je makkelijker zelf ook een paar slijten. Hier in Nederland loopt niet zo veel Deutz. Weer niet hoe het in België is?
Puma cvx power
Ga eerst maar eens sparen en denken voordat je dealer wil worden. als je dat wilt kun je beter een dealer over nemen. Ik denk dat over 10 jaar dealer worden geen pretje is met al die eisen. plus de landbouw en veehouderij neemt af in Nederland en alle grote merken reorganiseren. Dus over een jaar of 10 begin je vrij kansloos te worden.
jdeutz6190
Ik denk dat ik beter aan iets anders gaa denken
mike_v
Denk dat er hier ongeveer evenveel Deutz-Fahr als John Deere rondrijd @mdoornekamp. Maar dat ligt misschien aan die ene loonwerken die een 20-25 (als het niet meer is), Deutzen heeft rijden 😉 .
MASSEY-MOOI
Quote @JD3010:
@mdoornekamp Of eerst taalles nemen.

+1

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
28
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
1