Agrometius levert eerste eBee UAV aan Loonbedrijf Thijssen.

Loonbedrijf Thijssen uit Nieuwehorne kocht voor de kerst de eerste eBee Ag van Agrometius en daarmee is geschiedenis geschreven. Thijssen is het eerste loonbedrijf in Nederland dat naast trekkers ook een professionele drone in het machinepark heeft. De eBee Ag zal vanaf medio 2015 worden ingezet om multispectrale opnamen te maken van gewassen. Thijssen verbreed hiermee de dienstverlening op gebied van precisielandbouw.

Deel dit topic

Reacties

reinder-mf
Ja, mooi ding die drone. Hoop voor 'm dat ie vele hectares mag scannen!
Tinus
De ontwikkeling in de drone wereld gaat zo ontzettend hard, geweldig om te zien.

We hebben als onderdeel van het kerstpakket al ons personeel een minidrone gegeven. Was een groot succes, de XBOX generatie land 'm (met enige moeite) op een omgekeerd kopje. 😄

Tinus
Dit is de nieuwste innovatie:
JoramH
Ik vind drones echt fantastich maar hik er wat tegenaan om zelf 1 te kopen. Kan wel mooi op eigen bedrijf gaan vliegen en leuke fimpjes van boven maken, maar wel je wat degelijk spul komen ben je wel gelijk een klein fortuin kwijt. Daarnaast gaat de ontwikkeling zo hard dat er binnen de kortste keren weer een mooiere/goedkopere/simpele/snellere drone uit is dat diegene waar je net veel aan uitgegeven hebt.
mike_v
Quote @JoramH:
drone uit is dat diegene waar je net veel aan uitgegeven hebt.

koop dan gewoon steeds het op één na nieuwste model. Zodra de nieuwe uit zijn, valt de prijs van de 'oudere' modellen naar beneden 😉 .
eicher4048driver
@Tinus leuk geschenkje die mini-drone! Wat is de naam? En waar kan ik het terugvinden?
Tinus
@eicher4048driver Cheerson CX-10
banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axi…

Zijn ook wel NL winkels die 'm leveren.
Tinus
@mike_v Met camera apparatuur net zo 😄
SJB533
@Tinus
Wat kan die radiografisch bestuurbare sleutelhanger nu feitelijk?
Tinus
@SJB533 Nou, hij haalt je krant uit de brievenbus, filmt heimelijk je buurvrouw en trekt precies het juiste biertje uit de koelkast, op het juiste tijdstip.

Eh, nou nee, eigenlijk kan ie alleen vliegen, maar het is superleuk! Mijn collega heeft zelf zijn super geavanceerde drone gebouwd, met GPS waypoints, camera, etcetera, maar als het er op aan komt vliegt ie liever met dit kleine ding.
SJB533
@Tinus
Plat gezegd een modelvliegtuigje met een wel heel futuristische look.
Tinus
@SJB533 Nou nee, een vliegtuigje moet vooruit blijven gaan om te vliegen. Deze kan ook 'stil' blijven hangen. Ik ben er zelf niet zo bedreven in, maar op de zaak zetten ze al parcourtjes uit geloof ik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
8