Illustratie van:

Massey Ferguson 3060 - Bijzitstoel

Zou je nog een bijzitstoel kunnen kopen voor massey ferguson 3060
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

mdoornekamp
Ik denk dat die nog wel te krijgen zijn bij de dealer, maar de prijs zal je niet mee vallen.
erik9831
Zoals mdoornekamp al zegt, bij een dealer eens horen naar wat zij te vertellen hebben. Is hij beschikbaar, dan kan je daar ook meteen de prijs vragen.
SJB533
Kunnen we niet iemand niet op een iets andere manier attenderen, op het feit, dat hij 6 topics heeft aangemaakt en daarbij even vriendelijk vragen, om het overschot aan topics te verwijderen?
EA_MF
Die bijrijderszittingen zijn heel eenvoudig na te maken, de leuning word een ander verhaal, maar die is bij een MF dealer wel te krijgen volgensmij.
armpie
Is een gebruikte zitting van een slooptrekker geen optie?
Loeideutz
@SJB533 Ik vond het allemaal nogal meevallen. Ik kan het niet meer terug kijken, maar voor zover ik het me kan herinneren zijn er geen vieze woorden gevallen, geen goden bij gehaald, alleen maar wat grappen en grollen gemaakt over waar al die mensen zouden moeten zitten. Behalve als ze van een bepaald soort en schoonheid waren. Het tijdstip op d dag werkt ook niet echt mee.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3