OPGEPAST!!!

Let op als je thuis new holland tractors hebt. Er worden de laatste tijd veel tl series gejat 3 in een week hier. Zeer gewilde tractors in het buitenland. Omdat er makkelijk aan te sleutelen is

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Ik hou nietzo van blauw, ben meer een groene jongen. Ben soms wel blauw van de kou, maar nog nooit blauw van de drank geweest. Dus ik zal wel niet zo'n risico lopen.
3130ls
Er wordt overal veel gejat. Hier in de buurt nog een busje vol met zagen en bosmaaiers. Zo uit de schuur gejat
JD6930
Hier paar dorpen verder vorig jaar ook minstens 2 NH's. Oude en redelijk nieuwe.
ErDee
Wat mij betreft mogen ze weer continu grenscontroles invoeren, dat zou een gigantisch hoop gezeiver tegen houden, gestolen goederen en de rest
ZetorTwente
Dat is het voordeel van een Zetor, daar is in het Oostblok genoeg van, en voorderest niet echt heel gewild. ????
EA_MF
Hier in de buurt is het vooral raak met dieseldiefstal en bestrijdingsmiddelen
Boerenjongen16
Het is weer goed raak, enigste remedie: Grenzen dicht en uit de Europese Unie stappen, tot die tijd blijven die buitenlanders nog 'gratis shoppen'.
valmet6400power
@Boerenjongen16

Wie uit de EU stappen? Wat dacht je van de landen van herkomst van die jatters? Wij hoeven niet op te draaien voor de gevolgen omdat zij zich als gasten hier genoodzaakt voelen om te stelen!!
roytieltjes
@Boerenjongen16 ik denk dat je nog raar staat te kijken hoeveel er nog gejat word , ook al zijn de grenzen dicht......
ErDee
@roytieltjes maar veel minder...
JDeerefan
@valmet6400power de EU legt toch maar stomme regels op aan de landen die er in zitten.
Boerenjongen16
@valmet6400power Nederland. Het zou 1 Europa zijn, dus ook alle regels gelijk stellen, en dat is vanaf begin af aan niet gedaan. Dus gewoon kappen met die handel, kost Nederland altijd nog het meeste geld van alle EU- landen, en we zien er het minste van terug.

@roytieltjes Klopt, er zal vast nog wel gestolen blijven worden, in eigen volk hebben we ook rotte appels. Maar gestolen goederen zullen dan kans maken/ sneller terug worden gevonden als nu.
weurding
@EA_MF is dat zo erik? nog niet veel gehoord
Loeideutz
@Boerenjongen16 als land s Nederland misschien een nettobetaler, ik weet effe niet of we ook de grootste zijn, maar het bedrijfsleven heeft er wel ontzettend veel voordeel van. In- en export wordt veel moeilijker en duurder als we niet in de EU zitten. Daardoor zijn dus ook consumentenprijzen lager. Je kunt nu zelf ook veel gemakkelijker iets in het buitenland kopen.
EA_MF
@weurding hoor t van de diesel veel uit de regio Hoogeveen enz. komen, bestrijdingsmiddelen van wat volk van school, die zitten aan de andere kant van Emmen
mestyle
Beste remedie. schot hagel als je ze te pakken krijgt en onder de grond werken kut volk
marc102
@Boerenjongen16 Uit de EU stappen zal de agrarische sector hier niet ten goede komen omdat wij GIGANTISCH veel van onze agrarische producten exporteren naar onze buurlanden, als we uit de EU gaan mag Duitsland gewoon invoerbelasting vragen voor de producten waardoor we waarschijnlijk te duur zijn...

Ik heb altijd gedacht het moet toch mogelijk zijn om de grens te controleren zonder uit de EU te stappen, in samen werkinng met Belgie en Duitsland....
erik9831
Quote @Boerenjongen16:
Het zou 1 Europa zijn, dus ook alle regels gelijk stellen, en dat is vanaf begin af aan niet gedaan.

Klopt, maar dat was niet de bedoeling van Europa ... Europa is om een andere reden opgericht.

De Europese integratie is begonnen om een einde te maken aan de talrijke en bloedige oorlogen tussen buurlanden, die hun hoogtepunt kenden in de Tweede Wereldoorlog. een vreedzaam, verenigd en welvarend Europa dat is de bedoeling van Europa.

Als iedereen dezelfde regels zou hebben, dan zouden er geen regeringen meer nodig zijn in de verschillende landen, enkel maar een Europese regering ... Maar denk je dat dit ooit zover gaat komen ? Neen, uiteraard niet, ze zullen allemaal hun dik betaald postje graag willen houden. Tot dusver een 1 Europa.

PS: in België verschillen de regels zelfs tussen het Vlaams en het Waals gewest ...
MASSEY-MOOI
@EA_MF bij ons in de buurt sellingen - terapel - roswinkel etc word heel veel bestrijdingsmiddelen gestolen
jehan
Bij ons worden vooral de goeie ideen gestolen
JDeerefan
@erik9831 verschiet er ook telkens van wat er in vlaanderen niet mag en in wallonië wel.
dieseltank
Je wil niet weten wat er bij ons in de buurt allemaal weg gehaald word....
Er is al meer als 5000 liter diesel gejat als ik een jaar terug denk.
Tractoren als ze op een perceel blijven staan (mesten, beregenen, oogsten) dag erna gegarandeerd leeg!
Laatst nog 4000 liter in een nacht weg.
Autos, lasapparaten, acculaders.. Ze laten niks staan.
Verzekeringen eisen poorten en beveiligings cameras.

En van de politie krijg ke na een maand doodleuk een brief thuis wat er op neer komt " uw zaak ligt op de grote hoop we kunnen niks betekenen zonder meerdere aanknopingspunten"
ares697
Hier was een paar jaar terug ook zo'n TL gestolen toen iemand hem een paar uurtjes in de stad liet staan.
radium45
@ares697 Dat was toen in Ploffem of niet?
ares697
@radium45 Die naam heb ik nog nooit gehoord 😃, maar volgens mij wel ja. De trekker is toen later in Brummen terug gevonden.
radium45

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
27
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
1