International 423 - aanzuigfilter transmissie en lift/hef

Hallo iedereen mijn vraag luid als volgt, hoe maak je het best de aanzuigfilter van de transmissie (vanachter onderaan de trekker) en die van de lift (in de midden aan je stoel/ versnellingspook proper? Ik heb horen zeggen met was diesel ofzo maar weet niet juist wat dat is? en welk type transmissieolie moet er juis in een 423?

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

ErDee
Aanzuigfilter van de transmissie?? Heb je wandlergetriebe?
IH fan 1997
Wat bedoel je daarmee ik denk het ni?
Corne S
Die zit inderdaad onder de bak achteraan (als je een ondertrekhaak heb, kan dan die in de weg zitten). Met een wandlergetriebe heb je daar het zuigfilter zitten, persfilter zit onder 3 boutjes voor je versnellingspook. Maak anders even een foto van de bovenkant van de bak voor de versnellingspook. Ik bedoel dit:


Bij een 16 + 4 bak (= wandlergetriebe, met hendeltje onder het stuur voor harder en zachter), hytran olie gebruiken. Dit kan je eventueel ook voor je hydrauliek gebruiken.
IH fan 1997
Ik heb geen snelheidverhoger (hendeltje aan het stuur) dus geen hytran?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!