International 743 XL - Draai knop hef achter op het spatboard

Heb zins kort een 743 xl trekker maar als ik wat achter de trekker wil doen en draai aan de knop. Dan gaat de hef wel naar boven en beneden . Maar als ik de hef in de trekker omhoog heb kan ik heb met de knop niet naar beneden doen . En anders om ook niet als ik de hef met de draaiknop omhoog heb gedraait kan ik hem in de trekker ook niet meer naar beneden doen hoort dat zo of zit er iets niet goed .
jan-broekate

Reacties

assink
Dat hoort idd zo.
Dus als je de knop gebruikt om een werktuig aan te koppelen, altijd volledig terug draaien, anders werkt de hef in de trekker niet goed!
mickheijboer
Dan is je hef gewoon goed en je knop altijd weer terug draaien na gebruik door het klik punt dan werk hij in de cabine ook weer goed. In de cabine moet je kleine hendel in de midden staan en je gele knop dicht deze gebruik je enkel met diepte regeling en bepaal je met het lange hendeltje je diept en met de draaiknop de gevoeligheid .
Inter724
Zo hoort het inderdaad
jan-broekate
@mickheijboer Dat is dat draaiknopje in de cabine ik bedoel die op het achter spatboard buiten de trekker heb ook wel 743xl's gezien die hebben daar een hendel zitten . Ik heb de draaiknop versie daar zitten 3 leidingen aan . Daarom dacht in ook dat deze mee zou draaien als je de hef in de cabine omhoog zou doen
SJB533
@jan-broekate
Nee, de Sens-O-Draulic heeft servohydraulische aansturing, Jan. Wat jij bedoelt is de Exact, die is echt mechanisch. Zit trouwens alleen op Duitse en Franse Internationals uit de B en C families van 1981- begin 1983
mickheijboer
@jan-broekate Ik bedoel ook de draaiknop op je spatbord dat je na gebruik terug moet draaien in klik stand. Verder gaf ik wat duidelijkheid hoe het in de cabine werk.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 743 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!