Maisschoffel

Te koop gevraagd 6 rije maisschoffel

Deel dit topic

Reacties

ares697
Wij hebben wel iets staan, maar dat is er volgens mij een voor 4 rijen.
nhfendt fan
@1066 weet nog een bieten schoffel te staan staat op de zelfde rij afstand als mais is 6 rije
Wimsumar
Beste Fendt926Driver e.a.:
Quote @Fendt926Driver:
weinig

Toen dit topic geopend werd, dacht ik: "oooowh, dat is een makkie. Die dingen moeten bij bosjes te koop staan. Immers, in recent verleden was verplicht een mechanische onkruidbestrijding in mais uit te voeren en is massaal geïnvesteerd in wiedeggen, (vibro-crop)maisschoffels e.d.".
Groot was mijn teleurstelling dat er maar weinig is te vinden en als het voor weinig is zoals in jouw link (Fendt926Driver), dan is het ook weinig.
Bij onderstaande link krijg je de indruk dat maisschoffels wellicht als oud-ijzer-beleggingsobject-met-zeer-hoog-rendement worden gebruikt en allen heimelijk in (bank)kluizen liggen opgeslagen:

"Weinig", niet voor weinig:

mechanisatie.nl/aanbod/details.php/…
SJB533
Quote @Wimsumar:
Die dingen moeten bij bosjes te koop staan. Immers, in recent verleden was verplicht een mechanische onkruidbestrijding in mais uit te voeren en is massaal ge�nvesteerd in wiedeggen, (vibro-crop)maisschoffels e.d.
Massaal geïnvesteerd? Doorgaans niet zo zeer in schoffels... Overigens ook niet massaal in wiedeggen, omdat dat machines zijn, die je net zo goed als werktuigenvereniging of loonbedrijf kunt kopen.
Fendt926Driver
@Wimsumar topic maker zelf reageert niet eens.
Dan ga ik mij toch ook niet druk maken om de rest van de schoffels die ik weet erop te zetten

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (1066). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3