Geen stroom zekering goed!!!

Wij hebben thuis een mf 5445 en ik was aan het kuilen snachts toen de ronde voorlampjes ermee stopte. alleen de zekering is nog wel goed maar geen stroom op kabel. trekker is net 2 jaar oud. weet iemand het probleem hiervan?

mvg merijn

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
Als t zo'n jonge trekker is van 2 jaar is t misschien verstandig om contact op te nemen met de dealer ipv er zelf wat mee te doen. Lijkt me dat t ook wel binnen de garantietermijn kan vallen.
frank_mf
Staan alle knoppen in de "uit" stand van de verlichting, behalve die van de koplampen? er is namelijk een schakelaar die de koplampen uitschakeld, waardoor je bijvoorbeeld alleen werklampen kunt inschakelen. (pijl op de schakelaar als ik me niet vergis) Wanneer je die schakelaar uitschakeld doen de lampen het weer. Klinkt te makkelijk, maar mijn vader is het ook eens overkomen 😛
merijn-de-vries
@frank_mf dat is allemaal al geprobeerd en weet wat je bedoelt
Fendt926Driver
Lampen worden meestal middels een relais geschakeld misschien zit daar een draadje los of is deze overleden
CHALLENGERfan
Meten is weten...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1