"asociaal" Ford 8700 en censuur

Waar gaat het heen met deze site? Zojuist het topic "asociaal New Holland" door gelezen over een reparatie beurt bij een Ford 8700.
Natuurlijk moeten we hier kunnen discussies kunnen voeren over trekkers, reparaties, lmb's, enz.
Natuurlijk kan er iemand niet tevreden zijn over een reparatie bij een lmb, maar dat kan mijn inziens wel wat netter verwoord worden. Blijkbaar waren meerdere mensen dat met mij eens en er is ook meerdere keren gevraagd het topic te verwijderen.
Maar wat doen de admins??? Die verwijderen alleen de naam van het LMB. (ik vermoed de firma Oomen uit Sprundel? lang leve google) En verder wordt het topic niet verwijderd maar op slot gegooid en mag men alleen reageren als het de admin aanstaat? Dat vind ik toch wel een vorm van censuur en partij kiezen.
Na het op slot gooien zijn er blijkbaar nog wel enkele reacties geplaatst, vooral de laatste vind ik na het geheel doorgelezen te hebben erg dubieus.

Admins, alsjeblieft, of het slot er af en laat gewoon iedereen reageren, of gooi het hele topic er af. Maar alleen mogen/kunnen reageren als het de admin bevalt, dan kunnen we met de hele site beter naar Noord Korea verhuizen. Daar is censuur en dictatuur tenminste de normaalste zaak van de wereld.

Deel dit topic

Reacties

JD6930
Die ene reactie is geplaatst naderhand inderdaad omdat dat lid de trekker voor en na de afspraak bij het LMB zou hebben gezien en zegt dat het lid gelijk heeft over hoe deze terug gekomen is.

Ik heb zijn hele verhaal via pb gehad en hem gevraagd als ik het topic opende zijn laatste pb ook daar te plaatsen. Om verdere discussie te voorkomen heb ik het weer gesloten.

Dat het niet verwijderd wordt komt omdat @SJB533 en ik het beter vinden als het blijft staan.

Er komen geen reacties meer bij alst aan mij ligt, op een reactie van het LMB na. Dat laat ik aan Sjoerd over! 😉
stevenb
Ik zou zeer benieuwd zijn naar de reactie van de desbetreffende lmb, want als het verhaal klopt (waar ik vanuit ga) dan ben je geen lmb waard ????
dresje80
@stevenb hier kunnen we nu niet over oordelen want je hoort het verhaal van een kant. ik ben benieuwt of heel het verhaal wel klopt maar daar zullen we nooit achter kommen . ik vindt het ook niet netjes dat je zoon topic op internet durft tezetten.
radium45
Quote @JD6930:
Dat laat ik aan Sjoerd over!

Dan moet je er hier wel even bijvermelden dat Sjoerd kontakt heeft met de desbetreffende lmb over deze kwestie. Anders lijkt het net of Sjoerd de beslissende faktor is. Ik zeg dit om te voorkomen dat hij aangevallen wordt over het nemen van een beslissing.
SJB533
Reactie van LMB Oomen is inmiddels bijgevoegd.
Kunnen we het wel bij laten, niet?
walker1
Quote @SJB533:
Reactie van LMB Oomen is inmiddels bijgevoegd.
Kunnen we het wel bij laten, niet?

Misschien verstandig om eens een vergadering te beleggen met Tinus en de andere admins? Beetje duidelijk beleid en regels afspreken kan geen kwaad lijkt me, en de regels ook handhaven uiteraard.
Ik wil jullie niet afkraken, jullie doen het ook allemaal vrijwillig en in de vrije tijd, maar met dergelijke topics en het op slot gooien, censureren maken jullie TF als site wel belachelijk, wat de firma Oomen blijkbaar ook zo vind.
Boemrang
Quote @walker1:
Misschien verstandig om eens een vergadering te beleggen met Tinus en de andere admins?

Denk zelf ook dat hier een groot voordeel uit te halen is....
En eens reageren op een vraag of een pb....
Verder ben ik zelf ook tevreden over Sjoerd en Hans, ze proberen het toch zo goed mogelijk te doen...
walker1
@Boemrang Misschien ook wat vaker iets aannemen van vaste bezoekers waar men van weet dat ze serieus zijn.
In dat "asociaal" topic hebben toch meerdere vaste bezoekers gevraagd het topic te verwijderen. Daar werd niet naar geluisterd, maar men laat wel een vaag topic staan van iemand die nauwelijks actief is en na het het sluiten wordt dan wel het topic heropend voor een reactie van die Traveler, die al net zo vaag is als het topic zelf.
claasfan
Een vergadering zou zeker goed zijn denk ik
Boemrang
Quote @walker1:
In dat "asociaal" topic hebben toch meerdere vaste bezoekers gevraagd het topic te verwijderen

Hier is zeker iets van te zeggen, het wordt niet voor niets aan gehaald...
Een bedrijf kan nog altijd benadeeld worden, maar moet dit via deze site????
En inderdaad, op een lijn zitten is zeker goed voor de admins....
deutz3.70power
@walker1

Ik sluit me volledig bij je verhaal aan. Of iedereen laten reageren of het topic verwijderen, wat mij ook het beste lijkt.
LMB Oomen zit hier een dorp verder, en wij zijn er vroeger zelf ook klant geweest.
Ik hoor er zeker goede verhalen over.
Vind het ook raar dat er in het andere topic nog zo n vage reactie van ene traveler geplaatst wordt...
GROENEDEERE
@Boemrang

Reageren ze niet op een pb? Heb ik anders geen last van. Hoe komt dat nou??????
jordi 1455
Het wordt gewoon tijd voor duidelijkheid, nu mogen dingen van admin 1 wel maar van admin 2 die zijn eigen regels hanteert niet.
walker1
@deutz3.70power Het is een beetje als een merkendiscussie. Jij zal ongetwijfeld Deutz erg goed vinden, maar er zijn hier zeker ook mensen te vinden die Deutz niks vinden. Zo zijn er van elk merk fans en tegenstanders te vinden. Met LMB's is het ook zo. Ze hebben allemaal vaste klanten die tevreden zijn, maar er zijn ook altijd mensen te vinden die er niet over te spreken zijn. Elk LMB maakt wel eens fouten (het zijn net mensen) Maar een bedrijf houd het echt geen 60 jaar vol als ze alleen maar prutswerk afleveren.
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
Heb ik anders geen last van. Hoe komt dat nou??????

Zit er toch vriendjes politiek in....
Sommige hebben eenmaal een bruine arm....
Boemrang
@walker1 Ik werk regelmatig met een New Holland 3030...
Staat op dit moment voor een jaar in Duitsland, maar als er iets aan de tractor was, dealer bellen en binnen 30 minuten was hij ter plaatsen...
Echt alle lof voor de dealer....
GROENEDEERE
@Boemrang

Nee hoor heb geen bruine onder het azijnzeik gepiste arm.
Je zal wel nooit koude handjes hebben
SJB533
Quote @walker1:

In dat "asociaal" topic hebben toch meerdere vaste bezoekers gevraagd het topic te verwijderen. Daar werd niet naar geluisterd, maar men laat wel een vaag topic staan van iemand die nauwelijks actief is

Quote @walker1:
Admins, alsjeblieft, of het slot er af en laat gewoon iedereen reageren, of gooi het hele topic er af. Maar alleen mogen/kunnen reageren als het de admin bevalt, dan kunnen we met de hele site beter naar Noord Korea verhuizen. Daar is censuur en dictatuur tenminste de normaalste zaak van de wereld.

En ook hier zit wat tegenstrijdigs in 😉
Ik had inderdaad het topic zondagmorgen kunnen verwijderen. Bij het verwijderen van het topic hoor je dan ook weer gezeik over censuur. Het is gewoon lastig. Ik heb verder niets verwijderd, of gewijzigd (Behalve de toevoeging met de reactie op mijn e-mail)

Daarnaast heb ik het topic ook laten staan, om de firma Oomen mee te laten lezen. Waarheid of niet: als iemand wat over je bedrijf schrijft, wil je dat toch wel lezen? 😉
mbvaltra
Quote @SJB533:
Waarheid of niet: als iemand wat over je bedrijf schrijft, wil je dat toch wel lezen?

Dat doet hij (ford 8700) dan maar rechtstreeks bij het betreffende lmb. Dit hoeft niet op of via tf!
ronald73
Quote @SJB533:
Reactie van LMB Oomen is inmiddels bijgevoegd.

Eh sorry, waar? Inmiddels verwijderd?
walker1
@SJB533 Daarom schreef ik ook: of verwijderen, of voor iedereen open laten staan, maar niet die halfbakken oplossing van op slot doen en alleen mogen reageren met toestemming van de admin. Wat de censuur betreft doelde ik op dat laatste, ik geef toe dat als het hele topic verwijderd was er idd ook mensen over censuur hadden kunnen beginnen.
SJB533
@ronald73
Staat in de topicopening.

@walker1
Aha, zo bedoel je. Het blijven moeilijke dingen. Ik heb me heel bewust (openlijk) afzijdig gehouden.
JD3010
Quote @SJB533:
. Ik heb me heel bewust (openlijk) afzijdig gehouden

Echt jammer. Ik snap jullie niet.
Boemrang
Quote @JD3010:
Echt jammer. Ik snap jullie niet.

Komt vaker voor....
Al doende zal men het toch leren... 😄
JD3010
@Boemrang Goh, je ziet hier dan toch nog iets positiefs in. 😉
Boemrang
Quote @JD3010:
je ziet hier dan toch nog iets positiefs in. ;)

Soms wel en soms ook niet... 😛
Maar ik denk ook wel eens, blijf eens samen op een lijn zitten en je weet zelf wel wat ik hier mee bedoel.... 😄
mbvaltra
@ronald73

Reactie van LMB Oomen

Goedemorgen,

Bedankt dat u ons hierover ingelicht heeft.
Hij heeft idd. Lang moeten wachten voordat hij zijn ford kon brengen, omdat we problemen verwachten. Dat hadden we dus goed ingeschat. Verder willen wij op dit verhaal niet in gaan. Het is te belachelijk voor woorden.
Ik wil alleen nog even kwijt dat wij al bijna 60 jaar een goedlopend lmb bedrijf zijn , wat bekend staat om zijn grote technische kennis en service.

Mvg LMB Oomen

Moest zelf eerst ook zoeken. Maar het staat in de topic opening/beschrijving
Tom VB
Wees eens reëel; een 60 jaar oud mechanisatiebedrijf hoeft zich hier op een of andere website toch niet te verantwoorden omdat er een of andere campinggast ongefundeerd en anoniem zijn gal spuwt ??? Hoor&wederhoor! Wat een omgedraaide wereld zeg, verwijderen met dat topic en wel onmiddellijk! En een ban voor deze meerdere opjutters!
GROENEDEERE
@JD3010

Ik snap het wel en vind t een goede zet om het lmb hierover in te lichten en hun de kans te geven hierop te kunnen reageren. Dus is vind t een goede zet van @SJB533 en @jd6930
En nee @Boemrang van jou zullen ze en we nooit leren.
Boemrang
@GROENEDEERE Sommige laten we gewoon wat aan wazelen, hebben niet meer verstand dan een kind van twee jaar, en daar behoor jij ook bij....
Zelfs de Nederlandse taal ben je nog niet goed machtig, zegt toch al vrij veel over je....
En toevallig ken ik een persoon die ook niet reageert op een pb, is ook een azijnzeiker en die ook graag een bruine arm haalt....
Zegt toch weer genoeg over je....
GROENEDEERE
@Boemrang

Ken je er slecht tegen dat iemand jouw pb negeert? Inhoud heeft t toch niet. ????????
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
Inhoud heeft t toch niet.

Net zoveel inhoud als je zelf, ook totaal niets....
Totaal leeg dus en verstand al helemaal niet....
ej-van-de-voort
@GROENEDEERE
@Boemrang

Kunnen jullie niet een keer buiten tf om met mekaar afspreken of zo? Voor mijn part sla je mekaar de kop een keer goed blauw, maar stop aub es met mekaar dwarszitten, voegt niets toe aan onderwerpen en heeft verder voor niemand waarde.

En nu niet aankomen met: hij begon, ik reageer alleen maar, dat is eersterangs kleuterschool gedrag.
deutz3.70power
@ej-van-de-voort

Helemaal mee eens, stel kleuters...
Zitten te zeuren over van alles en nog wat maar zijn zelf de ergste...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!