Werklichten LEDSROCK

Iemand ervaring met werklichten en verstralers van LedsRock?
overal kan je ledlichten kopen maar ik kan er niet meer uit welk verschil er is.

Deel dit topic

Reacties

Favorit614
Ze werken goed en geven prima garantie.
Ik heb er al een behoorlijk aantal daar vandaan
dave 7810
Ik heb ook led lampen van Ledsrock.nl kwaliteit is goed en als er een lamp het niet doet is de service ook prima! Zeker aan te bevelen.
atlaspower
Top lampen en ze zijn onder diverse merknamen te koop, alleen betaal je bij ledsrock de minste euro's ervoor, ik heb de ledsrock.nl/component/virtuemart/… 48 watt werklampen, je wil nooit meer andere en dat voor nog geen 50 euro p st,, ik heb dezelfde lampen onder diverse namen al langs zien komen en dan 2 keer zo duur 😃 voor een idee wat ze aan licht geven, hier een foto van me kraan met de lampjes aan tractorfan.nl/picture/881051/
erik9831
@atlaspower Geven ze ook voldoende licht ?

Op men inter ook led lampjes gestoken, maar enkel lampjes. Ik had gezien naar het aantal lummen dat ze gaven, maar eenmaal gemonteerd in de werklamp gaf de gewone H3 werklamp meer licht 😄

update: dat van de foto kwam later ... Ze geven dus meer licht 😄 thx
atlaspower
@erik9831 ik heb een filmpje van me halogeen 70 watt lampen die aan staan (dit keer in het donker) waar ik normaal mee werkte, vervolgens zette ik daarna de led lampen aan,, als je dat verschil ziet flikker je alle halogeen lampen direct de deur uit, ook de kleuren blijven
Favorit614
@erik9831
normale h3 halogeen geeft ca 900 lumen.
de 27 watt led is een leuk alternatief.
Maar voor echt licht is 48 watt of meer aan te raden
jeffrey97
Wij hebben ze ook op alles en de service is goed en de kwaliteit ook ook van de zwaailampen en achterlichten
ErDee
@Favorit614 nog meer? ik vind de 48 watt al een kanon...
Heb ook een paar werklampen van 27 wat van Ledsrock op onze blokkenwagen gemonteerd. Vergeleken hiermee waren de standaard H3 lampen maar kaarslichtjes. Prachtig helder licht, komt dicht in de buurt van daglicht. Waardoor de kleuren goed onderscheidbaar blijven. Ook een aantal TL lampen van hun. Prima service, van 1 lamp miste een starter, en die werd ook direct na het bellen opgestuurd.
Corne S
Ik heb de 27 watt van Ledsrock. Vergeleken met de 55 Watt halogeen wel iets meer licht maar niet veel.
Waar zou het verschil in prijs zitten met deze ledlampen (48 watt)? link.marktplaats.nl/m938618446/
ford8630power
marktplaats.nl/verkopers/21257435.html/ Deze is ook al een stuk goedkoper met alles.
deutz dx 470
Quote @MaartenMandemaker:
TL lampen
geeft dat veel licht? Zou het iets zijn voor in een service camionet?
GROENEDEERE
Wil ook ledlampen op mn kraan zetten. Maar ze geven zo'n puist licht Hoe ervaart mijn grondwerker dat die er in moet kijken..... wat zijn jullie ervaringen daarin?
samie
@GROENEDEERE ik heb ze op mijn tractor. voor verlichting zijn deze heel goed, geven heel veel licht maar als je er moet inkijken zijn ze wel redelijk fel
erik9831
@Favorit614 Aan het huis hebben we een led fluter van 10w gehangen een jaar of 3 geleden. Verschil met 100W lamp en 10w led lamp is ook enorm 😄

Op de inter stonden net nieuw behuizingen gemonteerd, daardoor al de lampen vervangen door led sockets. Pinkers en remlichten zijn wel in de kleur rood en oranje genomen, omdat ze dan beter tot hun recht kwamen.

Alleen de pinkers vooraan zijn nog normale lampen. Staken ook led's in, maar dat gaf problemen 😃

Normale pinkinstallatie pink ... pink ... pink ... pink. Met de leds was het pink ............................. pink ............................. pink enzovoort.

Probleem opgezocht gehad op internet, met google 😃 , maar daar sprak men alleen maar over het te snel pinken van de knipperlichten. Daarom terug de gewone gemonteerd vooraan.
Boemrang
Als de lampen echt aan vervanging toe zijn zou je inderdaad kunnen overwegen om led verlichting te monteren....
Zijn de oude lampen nog goed, mooi staan laten....
Jasperfendt
Quote @ford8630power:
Deze is ook al een stuk goedkoper met alles.

Ook ervaring er mee? Lijken me wel absurd goedkoop.
Jasperfendt
Quote @Corne S:
Waar zou het verschil in prijs zitten met deze ledlampen (48 watt)?

en corne zelde verhaal
Fiat Heinz
Heb 1 van m'n trekkers ook voorzien van led, maar ik wil nooit meer anders! Super helder zicht, je moet genoeg lumen nemen, daar krijg je geen spijt van.
boer
Echt super licht dat led in canada toen opdaar zat op de cquadtrac gezet 16 stuks zaten allemaal kaasies op in vergelijking van dit
Corne S
Verschil met Ledsrock en andere nog goedkopere aanbieders is de behuizing. Ledsrock is magnesium en andere aluminium. Volgens mij reageert aluminium niet met RVS (redox), maar oxideert misschien wel sneller dan magnesium.

Wat ik ook lastig vind, wanneer kies je breedstraler en wanneer verstraler?
Heb nog een volle doos met 10 nieuwe 48watt werklampen staan, bied eens voor de hele doos..
mbvaltra
Quote @Corne S:
Volgens mij reageert aluminium niet met RVS

Juist wel, rvs vreet aluminium op
burnie
@Fiat Heinz hoeveel lumen zou je dan nemen?
ErDee
@Corne S verschil is ook dat die goedkope niet ontstoort zijn, die dure wel. dus die goedkope storen in de radio(ontvangst valt gedeeltelijk of geheel weg)

Ik meen dat verstraler een hoek van 30 graden heeft, breedstraler 60 graden. Voor aan het dak zou ik dan 2x verstraler nemen en op stuurhoogte dan breedstraler en schuin naar voor richten.
@samie Ja het geeft aardig meer licht als een gewone TL buis. En het verbruikt maar de helft van de stroom.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
48