Granit prijzen en bestellen

Beste tractorfanataten, ik heb is een vraagje ik ga namelijk mijn IH 423 opmaken (restaureren dus) maar waar kan ik de prijzen van GRANIT of KRAMP vinden en dit bestellen zonder naar de garage (verdeler of mechanisatiebedrijf) te gaan? En ik heb nog een vraag wat is het beste voor mij als hobbyist om mijn stukken allemaal via GRANIT of de website/shop HISTOPARTS te kopen (goedkoopst en garantie)

alvast bedankt 😄

Deel dit topic

Reacties

Arrie94
Als je zelf wilt bestellen moet je wel een hele grote afnemer worden! Vragen kan in de 'speciale' topics hier en anders toch naar een dealer... Of bij de dealer een catalogus halen.
Tim-MF3080
Hier op tf zijn er voor granit en kramp topics aangemaakt 😄
john deere 7810
Gewoon naar de dealer om de hoek gaan! die kan je zo verder helpen met het uizoeken met de onderdelen en de prijzen waar het goedkooptste is.
Snaky Bill
De eenigste plaats voor direct verkoop van onderdelen moet je bij" Alibaba " op de wepside
IHCparts
Hallo IH fan,

Als je onderdelen zoekt, stuur even een email naar mccormickonderdelen@gmail.com. Of kijk op: www.ihcparts.nl.

We sturen z.s.m. een reactie met prijs en levertijd. We zijn leverancier van onderdelen van de merken Granit, AIP, Mahle, Bosch, Kolbenschmit, enz.

We geven garantie op het functioneren van de onderdelen, doorgaans 1 jaar (evt langer afhankelijk van merk). Defecten veroorzaakt door montage/inbouw vallen uiteraard niet onder de garantie.

Staar niet blind op de laagste prijs, vaak heb je voor een beetje meer geld veel minder ergernis.
Frederick
Als je iets bij histoparts wil bestellen, kan je even goed je geld gewoon weggooien.. De kwaliteit trekt werkelijk op niets! Dus een goede raad: daar niets kopen.
IH fan 1997
Ik dacht dat histoparts via Granit of kramp verkocht?
maar allemaal bedankt voor de inlichtingen iedereen 😄
IH fan 1997
@Frederick hebt u er al problemen mee gehad?
Frederick
@IH fan 1997
Ja, ik had een set koplampen besteld. Bij levering zat er één van de twee gebroken in de verpakking. Toen ik contact opnam met hen waren ze heel onvriendelijk. Ik had het maar moeten zien bij levering zeiden ze. Ik heb echter niet getekend voor ontvangst omdat de koerier ze gewoon aan de deur gezet had. Na heel wat om en weer gemail bleven ze ontkennen en ik heb me er dan ook niet verder druk in gemaakt en het zo gelaten. Ik bestel dan ook nooit iets meer bij histoparts.
Er zijn hier trouwens meerdere die er al negatieve ervaringen met histoparts gehad hebben. Als ik mij niet vergis, is hier zelfs een topic over (geweest).
Frederick
@IH fan 1997
tractorfan.nl/topic/71498/
tractorfan.nl/topic/68701/
tractorfan.nl/topic/80681/
Hoop dat je nu een heldere kijk hebt op de histoparts praktijken 😉
IH fan 1997
Ja bedankt nu weet ik dat ik veel beter naar de garage ga voor mijn tractoronderdelen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5