Reglement T-rijbewijzen opnieuw aangepast

De inkt is nog maar nauwelijks droog of het Reglement T-rijbewijzen voor motorvoertuigen niet breder dan 130 cm is – met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2015 – alweer gerepareerd.

Deel dit topic

Reacties

jasper01
Als ik het goed begrijp zijn de gemeente ambtenaren nu vrijgesteld van het t rijbewijs aan de machines te zien
Boemrang
Heb woord bij daad gevoegd, de vervelende reacties zijn verwijderd, en hoop dat er nu gewoon en normaal gereageerd kan worden...
Banaanvraag
Dat t rijbewijs tja.... Goed alleen een beetje duur denk ik voor sommige.
jordi 1455
Het vreemdste aan die herziende regels is dat je met een trekker zonder werktuig of kiepwagen wel een T rijbewijs nodig hebt maar als er een strontzuiger er op zit of een maaier achter zit in eens geen rijbewijs nodig hebt terwijl je met die apparatuur een grotere afmeting hebt dan een kale trekker. Krom als een hoepel en een typisch geval van rechtsongelijkheid en wonderbaarlijk verbaast het me niet.
SJB533
@jordi 1455
Nog eens lezen? Staat volgens mij, dat er niks achter een dergelijk voertuig mag kunnen zitten
orangpower
Phoe, dat lijkt me ingewikkeld die wetgeving.
Ben blij dat het hier in belgie mij simpeler lijkt.
Met tractoren onder 3.5ton kom je toe met BE rijbewijs, de rest G of CE rijbewijs
nhfendt fan
Het kan aan mij liggen hoor maar volgens mij snapt dadelijk niemand meer hoe het nou zit ...
diggingpete
Heel simpel, er is een uitzondering gecreeerd die van toepassing is op gemeente werkers werkvoorzieningen en dergelijke.
Anders krijgen ze op het gemeentehuis veel te druk.
Boerenjongen16
Quote @Boemrang:
Heb woord bij daad gevoegd, de vervelende reacties zijn verwijderd, en hoop dat er nu gewoon en normaal gereageerd kan worden...

+1

Ik snap ook niet meer helemaal hoe het zit. Heb nog snel even trekkerrijbewijs gehaald, om van alles zeker te zijn, dat ik er mee mag rijden, (op landbouwmachines gericht bedoel ik dan).

Nederland gaat kapot aan regels en de gehele papierhandel daaraan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0