Illustratie van:

International 624 - Agriomatic

Ik wil deze week gaan kijken naar een inter 624 maar hoe kan je zien dat het een agriomatic is? en hoe kan je zien of de agriomatic nog goed werkt hij krijgt geen licht leven is de bedoeling ik wil er trekkertrek mee doen.

en zijn er nog meer dingen waar ik op moet letten bij deze trekkers?

Rick

Deel dit topic

Reacties

Stier69
Ik denk dat de komende reacties zullen uitwijzen dat je er beter geen TT mee kan gaan doen.
rickrenault
@Stier69 zou die dat niet kunnen hebben? Ik denk dat een dag ploegen zwaarder is dan 200 meter trekken op een dag als het mee zit dan
Stier69
Lid Lanzkundendienst weet er veel van.Die heeft ook een agriomatic welke ik ook een poos in bezit gehad heb. Vraag hem iets en je krijgt antwoord.
Jasper83
Hendel rechts naast t stuur.
Testen door groep in achteruit te zetten agriohendel ook stukje rijden en dan zonder aarzeling de hendel naar voren gooien vd agrio. Trekker moet direct zonder pauze vooruit rijden!
reddream
Koop een trekker zonder lamellen koppeling
SJB533
In dit filmpje is de Agriomatic S zichtbaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
341