Histoparts bandenmaat 10.00-16

Hallo forumleden
even een vraag, op histoparts staan ford 5000 banden maat 10.00-16 met velg mijn vraag is passen deze velgen ook op een major of heeft de 5000 serie een andere steek?
alvast bedankt!

Met vriendelijke groet
Ursusman

Deel dit topic

Reacties

manus
Even contact opnemen staan ze je zo te woord
ursusman
@manus heb ik al gedaan ik kreeg een ding aan de lijn die zij dat ik dat zelf moest opzoeken of dat past! vandaar de vraag
Wimsumar
Beste Ursusman:
Quote:
een ding

😎 Een Fries(in)? 😄

B.T.W.: Zo op het oog, dan moet dat passen.



SJB533
@Wimsumar
Volgende keer niet de thumbnail pakken,, Wim, maar de foto daarachter. Bij de thumbnail krijg je zo'n onduidelijk pakket hokjes, waar Ministeck nog een echt schilderij bij is. Ik heb de juiste url inmiddels al geplaatst
ursusman
@Wimsumar Dankje! lijkt inderdaad aardig overeen te komen.
Wimsumar
Beste Ursusman:
Quote:
lijkt inderdaad aardig overeen te komen.

Niet op de foto's te zien maar weldegelijk groot aandachtspunt is hoe "diep" de wielnaaf in de velg steekt bij de 5000 en de Major. Met andere woorden, dat de band niet tegen de fusee aan gaat lopen.
Wimsumar
Beste SJB533:
Quote @SJB533:
Ministeck

Ooohw, ik dacht al dat Tractorfan de zoveelste website was die me 'Windowsslachtoffer' ( "Het niet meer ondersteunen van WindowsXP") maakt.

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (ursusman). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2