Te koop: mengele opraapwagen onderdelen

Ik heb een complete mengele opraapwagen staan met reihe 33 invoer. Hij word niet meer gebruikt dus word ie gesloopt. Assen zijn verkocht maar de rest is compleet, zoals bodemkettingaandrijving (2x), invoerbalken, messen, pick up en ga zo maar door.
Leuk voor iemand die er nog mee rijd lijkt mij.
Hoeft allemaal niet veel te kosten, anders gaat het richting oudijzerboer.

Wagen zoals of deze foto: tractorfan.nl/picture/381934/
GerbertXL

Reacties

albert-fendt
Dit is hem:
GerbertXL
Steunwielen van de pick up zijn verkocht.
Ik heb ook nog een extra achterklep en een reserve cilinder voor de knikdissel. Dus als iemand in de markt is voor 2 hele dikke enkelwerkende cilinders...
devonvdkroon
@GerbertXL wat voor veren en messen zitten er in deze wagen
SJB533
@Jasperfendt
Kuj t oude beestje weer opknappen
Jasperfendt
@SJB533 Al gezien maar is slag ouder helaas 😞
GerbertXL
@devonvdkroon
Messen zien er nog verrassend goed uit afgezien van roest natuurlijk.
devonvdkroon
Jammer dat ze niet hel zelfde zijn als een garant
GerbertXL
Ik was er al bang voor.
GerbertXL
Oud ijzer schijnt leuk aan de prijs te zijn dus als iemand nog interesse heeft moet ie snel zijn, ik ben er wel een beetje klaar mee op er tegenaan te kijken. Zoals gezegd ook nog een zooi losse onderdelen. Hij mag natuurlijk ook in 1 keer weg maar dan moet er wel vervoer geregeld worden want assen zitten er niet onder.
Albert Peters
@GerbertXL 15 cent kilo
GerbertXL
@Albert Peters Ja, ik weet het. Punt is alleen dat ik er graag iemand blij mee zou maken.
Altijd hetzelfde liedje, toen we er nog mee reden kostten de onderdelen een klein fortuin en als je de spullen wilt verkopen kun je ze aan de straatstenen niet kwijt. Aan de andere kant zou ik het niemand gunnen met zo'n rampenplan te moeten werken. Achteraf is het makkelijk praten maar jongens toch, als je graag sleutelt moet je met zo'n stuk ellende gaan rijden.
jerommeke
Heb je die nog? ik zoek tandwielen voor de aandrijving van pickup en snijrotor
GerbertXL
Ik heb er 2 of 3 jaar mee geleurd, toen vond ik het wel welletjes en 'm naar de oudijzerboer gebracht. Er liggen hier nog wel 2 knikdisselcilinders en 2 bodemketting aandrijvingen. Ik kwam ook pas een potje met rollen voor de kegellagers van de invoerarmen tegen.
« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (GerbertXL). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan