Agritechnica 2015: De Chinezen.

In 2013 bleek al dat Chinese machinebouwers graag de Europese markt op wilden. Chery Heavy Industries, in augustus dit jaar overgenomen door Zoomlion was een van die fabrikanten. Net als Arbos Lovol toont het zijn trekkers en machines tijdens deze Agritechnica.

Deel dit topic

Reacties

Tinus
Mechaman zou @Alex Miedema in moeten huren, dan krijg je tenminste wat langere artikelen en meer foto's. Meneer Zevenbergen was na 3 alinea's blijkbaar al moe.
JD6930
@Tinus

Ik vond het ook wel een aardig kort artikel ja. 😛

Ach, hij wordt ook een jaartje ouder! 😃

Vindt het jammer dat er nog niks over de nieuwe Mustangs en Gehls te vinden is op internet. Had daar graag al wel wat foto's van willen zien. Maar vrees dat het nog enkele dagen wachten wordt... Er komen foto's is mij toegezegd.
Alex Miedema
Mechaman, je weet me te vinden. 😃
Alex Miedema
Fendt926Driver
Quote @JD6930:
over de nieuwe Mustangs en Gehls te vinden is op internet. Had daar graag al wel wat foto's van willen zien. Maar vrees dat het nog enkele dagen wachten wordt... Er komen foto's is mij toegezegd.
datzelfde vond ik over het peecon nieuws dat jij laatst op tf zette van boerderij. maar op de peecon site is niets te zien en boerderij.nl kan ik niets op zien
Johndeeretje
Zou zo'n merk er nog tussen komen op de Nederlandse markt?
Tinus
@Johndeeretje Heel langzaam misschien. Een compleet netwerk neerleggen zoals de grote merken dat hebben kost best veel tijd en geld denk ik.
Johndeeretje
@Tinus

Ja en de meeste boeren/loonwerkers blijven wel bij hun 'vaste' merk 😉
JD6930
@Fendt926Driver

Heb hem helaas nog niet ergens anders kunnen vinden. Anders had ik hem geplaatst.

Wel heb ik op trekkerweb wat foto's in de liveblog gevonden. 😉

trekkerweb.nl/artikel/2015/…
varken
●Shovel €10.000
●5 ton gewicht
●Chinees
JD6930
@varken

Waar doel jij op?

Heb niks over Chineze shovels op de Agritechnica gelezen eerlijk gezegd...
stevenb
Haha ???? Die Chinese merken stralen toch in en in Chinees uit ???? Het enige mooie wat ze maken is dat wat ze namaken, zoals kranen en shovels etc, hebben ook een poging gedaan hier in NL met een handgeschakelde shovel, waar de hydrauliekpompen ook al bij 250 uur het loodje legde ???? Chinees is en blijft Chinees en ik denk persoonlijk niet dat deze trekkers ooit een soort van hit gaan worden, dan heb ik nog meer vertrouwen in een zetor of een dikke salarus (belarus)
Husqvarna
Ja staalkwaliteit en toleranties zijn wat twijfelachtig, maar onder een laagje verf lijkt het natuurlijk wel heel wat.
JD6930
@stevenb

TF'ers die naar de Agritechnica gaan zouden voor de grap eens bij iedere Chinees of Jap of andere Aziaat uit dat gebied die een foto van een treķker of machine maakt een foto van moeten maken. 😃 Eens kijken hoeveel we er kunnen tellen op TF 😃 .

Zelfs op Nederlandse beurzen lopen ze rond met kun camera bij de hand. 😃
Loeideutz
@Tinus @JD6930 Meneer Zevenbergen moet niet te lange artikelen op internet plaatsen. Anders leest niemand zijn blad meer. En dan is meneer Zevenbergen werkeloos. Want ik denk niet dat een online-blad zoveel aan te verdienen is.
JD6930
@Loeideutz

Daar denken ze bij Boerderij/Trekker anders over! 😃
JD6930
Voor Manitou, Mustang en Gehl, hier moet je zijn 😃 :

agritechnica.com/ext/app2015mobiv2a/…
ZetorTwente
@Husqvarna Staalkwaliteit zal wel goed zijn, anders mogen ze hier de markt ook niet op...

Maar ik moet nog zien hoever deze merken het gaan schoppen, ze zullen wel goed zijn, en misschien een paar duizend goedkoper dan bekendere merken hier, maar dan moet je het ook doen met een merk zonder echt dealernetwerk en servicenetwerk, wachten op onderdelen kan dus lang duren, en zo zijn er nog wat kleine zaken. En toch de meeste mensen zijn ongemerkt toch merkvast.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0