Mf 6270 console voor regeling vd hef

Hallo ,
Mijn Mf 6270 is van 2001 dus 14 jaar oud 3000 uren en er zit nu voor de derde keer een nieuwe console voor de hef in ! Kostprijs 467€ . Zijn er nog mensen die daar zo veel problemen mee hebben ?

Deel dit topic

Reacties

DANOONTJE POWERR
Je bedoelt de draaiknoppen voor de daalsnelheid, max. hoogte en trekkrachtregeling?
Wij hebben er genoeg van rijden maar nooit problemen mee gehad.
Zal er niet een elektrisch probleem zijn, bijvoorbeeld overbelasting?
mf6290
Ik heb er ook een paar en ook nog nooit problemen mee gehad. wel al eens gehad dat de fiche slecht contact maakte waardoor de trekkrachtregeling heel slecht werkte. wat doet de hef bij u wel of niet als de console stuk is?
De MF man
Wij hebbe er ook een paar van maar wij kennen het probleem ook niet
EA_MF
Bij de 6290 hier ook nog geen problemen gehad mbt de hefinrichring/aansturing daarvan.
frank_mf
Ik denk inderdaad dat het probleem elders ligt, want ik ken het probleem ook niet. Heeft de LMB niet verder gekeken dan alleen de console?
noordhof
Bedankt voor de reacties , @mf 6290 : de hef werkt plots niet meer ,wil niet meer dalen en geeft foutcode door , wat betekent vervangen van de console . Bij het plaatsen van een nieuwe is het probleem verholpen .
mf6290
@noordhofweet je ook welke foutcode?
noordhof
@mf6290, weetniet niet of het 2/4 was of 4/2 ! Dacht het eerste !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1