International 844 - Welke rem olie

Weet iemand of je bij een 844uit 74 dot 4 remolie mag gebruiken?
zo nee welke dan?
echte844

Reacties

Sanderford
Ook hytran bij n fransoos ik heb vant jaar alle o ringen en remschijven nog kunnen vervangen door verkeerde hydraulische olie. Dus geef een paar euri meer uit en pak hytran...
Wimsumar
Beste SanderFord:
Quote @Sanderford:
bij n fransoos

En dan op z'n Fransoos:
"Ne pas utiliser une autre l'huile pour le circuit de freinage".

Pdf pagina nr.:9
[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]

Kroon olie-advies:

[url]kroon-oil.com/nl/productadvies/…]
Corne S
Heb het pas inderdaad ook even nagevraagd. Bij een international zonder echte remcilinders bij de remmen, gewoon hytran gebruiken. Volgens mij kun je beter de vergissing maken met hytran waar het niet in hoort, dan dot waar het niet in hoort qua gevolgschade.
redeagle14
Zowel DOT in een mineraal systeem als ook minerale olie in een DOT systeem geeft problemen. De juiste olie zie je aan de dop op het potje. Kleine zwarte dop is DOT grote rode dop is minerale olie (hy-tran)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!