Productielocaties International Harvester

Hallo,

Ik ben bezig met het maken van een spreekbeurt over International Harvester. Ik wil graag weten welke trekkers series in welk land/stad van de band afzijn gerold.

Alvast bedankt
Groetjes Tim

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Heb je Google al gebruikt? :?
walker1
Of wikipedia, IH sites?
walker1
@valmet6400power ze vragen nog net niet of iemand een kant en klare spreekbeurt heeft liggen 😄
@valmet6400power @walker1 Ik had eerst op het Nederlands gezocht maar niks gevonden en net ff open het engels en toen wel wat. tractors.wikia.com/wiki/International_Harvester/ Nu wil ik alleen nog weten welke trekkers waar zijn gebouwd 😉
valmet6400power
@Tim van de Bakker

O kijk is goed bezig!

@SJB533 / @ErDee
Weet dit precies 😄
valmet6400power
@walker1

Lijkt mij ook niet zo moeilijk maarja, ik ben geen Inter man 😃
walker1
Quote @Tim van de Bakker:
@valmet6400power @walker1 Ik had eerst op het Nederlands gezocht maar niks gevonden en net ff open het engels en toen wel wat. tractors.wikia.com/.... Nu wil ik alleen nog weten welke trekkers waar zijn gebouwd ;)

Kijk, dan ben je al aardig op weg, volgende keer meteen in de vraag vertellen wat je zelf al gevonden hebt. Nu komt je vraag over alsof je zelf nog geen moeite gedaan hebt.

Zelf ben ik ook niet echt een IH kenner. Weet wel dat er in het Duitse Neuss een grote fabriek was, veel Europese modellen kwamen daar vandaan zoals 33 en 44 serie.
1046
ihace.de/

Kun je alle duitse modellen vinden
@1046 Bedankt!
1046
Incl bouwjaren . Fotoos van de fabriek
SJB533
@valmet6400power
Niet uit mijn hoofd
valmet6400power
@SJB533

Dat hoeft ook niet 😄
IHC-power
Op www.lestracteursrouges.com staat het per land ingedeeld. Staan niet alles types tussen, maar kan zeker handig zijn. 😄
jordi 1455
Hier staan vooral de amerikaanse fabrieken.
de fabriek in japan was een joint venture
tractordata.com/farm-tractors/tractor-brands/…
Inter633-SA
Dit kreeg ik laatst te horen:

Alle trekkers werden in Duitsland gemaakt dus ook de 'Franse' en 'Engelse' in St. Dizier (Frankrijk) werden die uit frankrijk geassembleerd en de versnellingsbakken gemaakt. in Neuss (Duitsland) werden de motoren gemaakt, in Croix (Frankrijk) de XL-cabines. Waar de rest van de onderdelen gemaakt werd zoals plaatwerk en zo weet ik niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3