Tractorfan 4: Zetmeelaardappelen leveren

Activiteiten op het land of in de schuur, nieuwe of bijzondere trekkers en machines, van alles komt voorbij. Boerderij.nl toont wekelijks de highlights.

Deel dit topic

Reacties

oanejorrit12
😞 site van de Boerderij! Moet je eerst weer abbonneren of koppelen...
oldtimergek
@SJB533 das mooi denk ik, maar heb mijn 2 artikelen al gelezen dus kan niks met deze zooi. Ze maken het geld maar over. Dus inloggen heeft ook geen zin.
trean
Als @Tinus vraagt @Boerderij of de tf weekoverzichten wat sneller ook op trekkermagazine.nl/ worden geplaast kunnen meer mensen ze zien. (Als je een gratis account koppelt aan je abbonoment van trekker kan je daar meer artikelen lezen.)
henkieturbo
@SJB533 2 keer zelfs 😄
SJB533
jehan
Kijk wonderen zijn de wereld nog niet uit..nu is het alleen de kunst om ze te kunnen zien ..wat niet lukt
jehan
Heb er achteraangebeld..boerderij gebeld tekst en uitleg geven..oh dan moet u de redactie hebben daar naar doorverbonden..uit gelegd oh dan moet u blad trekker hebben ..ik zal u doorverbinden ..wachten en wachten na 7 minuten kreeg ik te horen dat degene die daar wat aan kon doen niet aanwezig is ..ik ben niet kwaad hoor zit alleen met kromme tenen in mn schoenen
radium45
Quote @jehan:
kromme tenen in mn schoenen

Of grotere schoenen kopen, of je nagels eens knippen.
jehan
@radium45 haha jaja ben dus nog geen dreet verder
jehan
@SJB533 met welke foto sta ik in tractorfanweek 4 dan?
trean
jehan
@trean dank je
JD6930
@oldtimergek

Kijk bij je profiel bij profiel bijwerken. Weet niet of het er al meteen staat welke foto's je er in hebt staan maar daar kun je op een link naar je TractorFan week foto's klikken.
JD6930
@trean

Jij speelt met erg hete kolen. Foto's in het topic is een van de redenen dat Boerderij volgens mij de vorige keer gestopt is. Het gaat ze om de kijkcijfers op hun site. Niet die op TF. Als men ze op TF in het topic kan zien gaat men veelal niet meer naar Boerderij.nl en dalen de kijkcijfers daar hard. 😉

Een manier om de foto's te bekijken op Boerderij.nl is gewoon wat e-mail adressen bij maken en samen voegen met je huidige e-mail box en je kan zo wat accounts bijmaken. Ook niet echt volgens de regels maarja.
trean
@JD6930 leden mogen wel weten welke foto van hun op boerderij staat? 1 foto lijkt me geeb probleem. Trefwoorden toevoegen zoals jij eerst deed is erger. Maar de volgende keer zal ik @jehan wel onder zijn eigen foto taggen. Is het dan goed eigenwijze meningvasthouder.
trean
Week 5 is er ook al boerderij.nl/Mechanisatie/Foto-Video/…

Incognito bekijken of andere browsers gebruiken gaat ook mooi.
oldtimergek
@JD6930 Dank je, heb even gekeken en weet nu welke foto.
JD6930
Quote @trean:
Maar de volgende keer zal ik @jehan wel onder zijn eigen foto taggen. Is het dan goed eigenwijze meningvasthouder.

Ik zeg het alleen voor ons eigen bestwil hoor. 😉
trean
@JD6930 dat kan je dan ook wel iets vriendelijker vragen. Bijv: @trean zou je geen fotos meer willen plaatsen in deze topic omdat dat volgens mij de oorzaak is dat ze er de vorige keer mee zijn gestopt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN