International 724 agriomatic

Hallo

ik heb sinds kort een inter 724 met agriomatic nu kan ik de trekker niet smoren met de rem in de hoge gearing met de agriomatic hendel in de hoge stand in de lage stand lukt het soms wel soms ook niet dan blijft de moter gewoon op laag toeren draaien. zou dit de koppeling zijn heeft wel kans omdat het koppelings huis dicht was ge kit en de krukas kering lek is en dus aardig olie in zat.
of zou dit de agriomatic zijn en hoe kan je dit verhelpen of bijstellen?

rick wienia

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste RickReault: Het is/was nu een droge koppeling 'in oliebad'? Dan zal de plaat daarom wel doorslippen.
rickrenault
@Wimsumar nouja er zat geen halve liter olie in je zou wel zeggen dat het de koppeling is alleen het aparte is dat die met de agriomatic hendel in de hoog wel uit gaat en in de laag niet
Corne S
Overdrukventielveertje kan gebroken zijn. Had onze 744 met agro-s ook. Even bij de dealer de bakdruk oplaten meten. Veertje zit ergens links achter een dop. Kan morgen ff kijken in onderdelenboek van een 24 serie. Zit aan buitenkant bak.

Anders oliepomp versleten of lammelen koppeling in bak versleten. Oliepomp bedient de koppeling, dus bij onvoldoende druk door versleten pomp of niet goed ingestelde ventiel slipt hij door.

Koppelingspedaal heeft nog voldoende vrije slag? Immers achter het vliegwiel zit ook nog een koppeling.

Heb je links naast het dashboard een aftakaskoppelingshendel? Kan je via de aftakas de motor wel laten smoren?
rickrenault
@Corne S oké bedankt zal binnenkort aan het meten kan het ook zijn dat er filters helemaal dicht zitten trekker heeft jaren stil gestaan ik hen wel een aftakas koppeling hendel maar mijn aftakas is nog stuk dus dat weet ik niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
62