Komen er ook handelaars kenteken platen

Komen er ook handelaars kenteken platen.
en hoe komen we aan de aanvraagformulieren

Deel dit topic

Reacties

TurnMeLoose
Landbouwtrekkers, motorrijtuigen met beperkte snelheid of mobiele machines die geen kenteken hebben omdat ze nooit op de openbare weg komen, moeten soms toch naar de dealer of het mechanisatiebedrijf. Deze voertuigen mogen met een zogenaamd handelaarskenteken (groene kentekenplaat met de lettercombinatie LH) wel op de openbare weg rijden. Het handelaarskenteken kan bij het onderhoudsbedrijf worden gehaald en mag alleen worden gebruikt voor reparatie en onderhoud van het voertuig. Met een handelaarskenteken op het voertuig mogen er geen werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals transport met een aanhangwagen. Er mag alleen met een los voertuig naar en van de dealer of het mechanisatiebedrijf worden gereden.
Trekkerman Tom
Wat als je met een defecte aangebouwde/aangehangen machine naar de dealer moet, die anders ook nooit de weg op komt, evenals de trekker die ervoor staat?
TurnMeLoose
@Trekkerman Tom Begrijpend lezen?
trean
@Trekkerman Tom een volg kenteken van een trekker van het bedrijf op de machine hangen en een trekker met kenteken ervoor zetten.
Trekkerman Tom
@trean Maar wat als je geen trekker met kenteken tot je beschikking hebt, omdat je trekkers nooit de weg op komen? Ik ben benieuwd of daar over nagedacht is.
trean
@Trekkerman Tom dan moet je gewoon zorgen dat je wel een trekker met kenteken hebt. Of alles op een dieplader transporteren. Maar elke boer komt wel eens met een trekker op de weg, ook al heb je al het land achter het bedrijf. Bijvoorbeeld voor ophalen van hooi/stro of een machine huren. Ook voor ritjes naar de dealer voor onderhoud van machines of het ophalen van nieuwe machines.
Trekkerman Tom
@trean Dan zal het je verbazen dat er toch (hobby)boeren zijn die de weg nooit op komen.
Trekkerman Tom
Ja TML, doe dat eens. Jij schrijft dat er alleen met een los voertuig met blauwe platen gereden mag worden, maar wat als je met een aangebouwde/aangehangen machine, die normaal gesproken ook nooit op de weg komt, naar de dealer moet? In dat geval rijd je namelijk niet meer met een losse trekker 😉
TurnMeLoose
@Trekkerman Tom Ik hoef niks nog eens te lezen, jou vragen worden beantwoordt in dat stukje tekst wat geschreven is door Cumela. 😉
Favorit614
Kuj dus goedkoper direct een kenteken op zetten.
Als je de tijd rekent, dat je de platen moet halen en terug moet brengen, ben je net zo duur uit
Trekkerman Tom
Zie ik hier in dit topic toch echt niet staan TML 😉
+1
Henk 1120
@Trekkerman Tom Als je de 8 pagina's uit onderstaande link nu eerst eens doorleest, dan zijn als het goed is, al je vragen wel beantwoord. Zijn er dan nog vragen, dan zal je ze aan de Melanie moeten stellen.... 😀 cumela.nl/sites/default/…
Trekkerman Tom
@Henk 1120 Kijk, dat is nuttige informatie.
+3
Ruben-Wind
Hmm Tom is d'r nog maar net weer en ik ben hem nu al weer zat.????
Trekkerman Tom
Tuurlijk, jij wel weer. Insgelijks hoor.
Ruben-Wind
@Trekkerman Tom ik ben niet de enige haha
Trekkerman Tom
Nee dat weet ik, de meeste mensen veranderen namelijk nooit.
Ruben-Wind
@Trekkerman Tom jij wel wil je zeggen?
SJB533
@Ruben-Wind
Dat hij zelfkennis heeft?

Tom, wij zijn niet royaal met waarschuwingen. Ik waarschuw je bij deze, dat je zo weer een ban hebt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3