International 533 - Stuurbekrachtiging op een international 533 zetten

Wij hebben een international 533 en ik vroeg me af kan ik daar ook stuurbekrachting op zetten want dat zit er nu niet op en wat heb ik daar voor nodig misschien kan iemand mij helpen
international 533

Reacties

Maarten_H
Jazeker dat kan, de mijne heeft het en het werkt prima. Ik heb er ook een vrij zware voorlader op zitten, en dan is stuurbekrachtiging wel bijna noodzakelijk.
Het geheel bestaat uit een Orbitrol , een soort prioriteit/overdruk ventiel en 1 cylinder op de plaats waar vroeger de stuurstang zat.
Ik heb de tractor zo gekocht en het niet zelf geïnstalleerd, maar ik weet wel waar het, lang geleden, gedaan is.
IHJan
En vergeet een dubbele hydrauliek pomp niet, is allemaal wel vrij kostbaar om aan te schaffen, laat staan als je het zelf niet kunt monteren.
Wimsumar
Beste IHJan:

Quote Reactie van @IHJan:
dubbele hydrauliek pomp

Dubbele pomp is niet nodig!

granit-parts.nl/product/…

P.S.: Prijs bouwpakket +/_ € 1.100,-
Corne S
ahs-hydro.de/product_info.php/…

Inclusief dubbele pomp.
Wimsumar
Beste Corne S.:

Quote Reactie van @Corne S:
dubbele

Zelfde link maar nu met "533" passende onderdelen:

ahs-hydro.de/product_info.php/…
deerejohn
Cilindertje bij de dump orbetrol ook maar komt iets nauwer ,, heb hier nog een nieuwe staan met een tegroot verzet ,, te koop dus, voor een grote cilinder, denk dat ik voor het werkende spul een 300 kwijt was ,, het slangen persen was nog het duurste
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!