International 733 - Vooras

Ik ben al een tijdje op zoek naar een onderdelenboek van een inter 733 maar het enige dat ik vindt is een elektrisch schema. Want er is een probleem met de vooras, het ene kruisje is kapot en men heeft er ook een stuk as uit gehaald om zo te kunnen blijven rijden. Dus dan is een tekening wel handig.
Sven Francken

Reacties

jo845xl
Site van caseih.com daar kun je alle tekeningen vinden .
Wimsumar
Beste Sven Francken: In onderstaande link I.H.C.-743onderdelenboek (hopelijk de zelfde vooras als van een 733) . Vanaf pagina 410 de vooras:

docs.google.com/file/d/…
jo845xl
@Wimsumar Dag Wimsumar , met de link die jij geeft kan hij niet veel doen , is van de jongere xl's met 4wd met middenaandrijving , heeft een 733 nooit gehad .
Sven Francken
@jo845xl ja dacht ik ook al ik heb eigenlijk een boek van de 33 serie nodig
jo845xl
@Sven Francken Waarom kijk je dan niet op de site van case , alle traktoren , alle tekeningen en nummers
Corne S
ngpc.cnh.com/Lp/es/…

Kun je zonder inschrijven/ login naam in. Wel popups toestaan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 en hebben de trefwoorden probleem , vooras en onderdelenboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!