International 744 - hef as. welke afdichting, kering

Hallo,

onze 744 zweet wat bij de hef armen. daar waar deze uit het hefdeksel komen. hij zweet dus wat hydro olie de uit. maar wie kan me helpen met welke keringen of afdichtingen ik hier voor nodig ben. heeft er iemand n tekenig of iets dergelijks.

ook nog de vraag of er iemand een foto heeft van de sluiting van de motorkap, de beugel binnenin de kap ontbreekt. alsniemand een foto heeft dan kan die namaken.

alvast bedankt
casepowers

Reacties

Rode Peter
Beste casepowers; beide hefarmen zitten met een spievertanding op de hefas. Aan zijkant bout met slw. 13 losdraaien; dan kun je de arm er zo afhalen. Dan de kunststof bus eruit halen.
Achterin zit dan een o-ring, die er met een schroevendraaier makkelijk is uit te halen.
Elke CaseIH dealer heeft die ringen wel op voorraad. Is een heel simpele degelijke constructie. Succes.
casepowers
@Rode Peter bedankt voor je reactie. als het standaard o ringen zijn haal ik het wel los en ga er dan mee naar de dealer.
wist niet dat het standaard spul was
+1
Wimsumar
Beste CasePowers:

Quote Reactie van @casepowers:
haal ik het wel los

Ga naar de CASE IH GENUINE PARTS site:

Onderdeel nr 3 is de 5 mm O-ring.

partstore.caseih.com/us/parts-search.html/…
casepowers
@Wimsumar bedankt voor je reactie. handige site dat!
Jasper83
Heb je toch mazzel. Ik had geen ringen maar een metrische keerring van 100 euro.. Per stuk welteverstaan.
Corne S
En even controleren over de ontluchting van de hydrauliek op het deksel goed open is (is hetzelfde plek waar je hem bijvult). Anders blaas je ze er zo weer uit, als er in 1 keer veel olie terug komt uit de machine.
casepowers
@Corne S bedankt voor je reactie. zal er even naar kijken.🖒
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 en hebben de trefwoorden olie , international , hef , motorkap en hefarm geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!