Robmans


Foto’s
40
Video’s
1
Topics
1
Reacties
32
Stemmen
4
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Slenaken
Leeftijd: 59jr
Laatst online: 11mnd geleden

Robmans woont in de heuvels van Zuid Limburg en woont in het Gulpdal, mijn eerst tractor was een Renault met een MWM motor. Maar daar was veel teveel werk aan, dus kwam er een andere tractor. Het werd een SAME Puledro. De SAME heb ik recent verkocht.

Dit jaar, 2018, heb ik een Renault Super 7D (R7050) gekocht, je merkt het verschil goed, de Perkins D3.152 watergekoelde 3 cil. werkt bijna geluidloos en draait soepel rond. Ik rij graag een rondje door het dorp met mijn tractor, gebruik de tractor ook in het weiland. Voor het weiland te maaien met een blooter, de weidesleep, bomen uit de rivier halen en met de kar hooi en stro halen. De Renault vind ik een fijne tractor, mooi en duurzaam, simpele techniek en start altijd direct door de directe inspuiting met als zeer groot voordeel dat je geen gedoe hebt met voorwarmen.

Update : deze zomer (2019) een nieuwe koppakking gemonteerd, direct ook de cilinderkop laten vlakken, klepzittingen laten slijpen en kleppen vernieuwd, de oorzaak was dat er in het verleden een foute pakking was ingezet en hierdoor ging lekken.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


Geen recente bijdrages van dit lid. De laatste keer dat Robmans online was is 11mnd geleden.