Tichéll


Foto’s
0
Video’s
0
Topics
0
Reacties
9
Stemmen
1
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 70jr
Laatst online: 5jr geleden

Vriendinnetjes en vrienden.,

Mijn naam is Ephraïm John Tichelaar en woon in Amsterdam. Ben 64 lentes oud en heb een voorliefde voor tractoren. Dit omdat ik met een tractor en Pipowagen op vakantie wil. Overigens dan wel samen met mijn zus.
Ikzelf heb al jaren niet meer op een tractor gezeten. De laatste keer was ik twaalf jaar oud, dus moet weer ervaring opdoen, ofschoon mijn rijbewijs (B) aangeeft dat ik zonder meer een tractor mag besturen. Toch lijkt het mij een goede zaak dat ik hier en daar wat lessen neem.

Een tractor moet ik nog aanschaffen, alsmede een pipowagen. En dan op vakantie. Wil daar ook een goed doel aan vast plakken: "Het Vergeten Kind" Ik ben nogal begaan met deze organisatie, en (met een lach op mijn ponem) doe ik ook nog eens iets goeds in mijn leven. Iedereen die ik tegen kom tijdens deze vakantie en zo gek krijg dat zij een Euro storten op de rekeningen van "Het Vergeten Kind", heb ik ook de rondslomp niet en deze organisatie krijgt dan het broodnodige geld binnen dat zij zo hart nodig hebben.
Overigens lijkt het mij dan leuk om de 11 stedenroute te maken te Friesland. Ondanks ik een Amsterdammer ben, versta, spreek en lees ik de Friese taal redelijk. A'propos, heb ik een cursus Frysk besteld bij de 'Afûk" te Leeuwarden. Dit om de taal wat bij te spijkeren. De taal is prachtig om te horen, zeker als je het Frysk hoort boven Leeuwarden.

Welnu, als tractor leek het mij een Mc-Cormick voldoende. Iets wat niet harder rijdt dan 20 KM p/u, meestal heeft zo'n Mc-Cormick iets van 6 versnellingen en 1 voor achteruit, weet ik mij te herinneren. En als huis op wielen, leek het mij handig een wagen te nemen van 14 meter lengte en 2.60 breed.

Het lijkt mij prachtig om dit doel te verwezenlijken, en trek er een jaar voor uit om dit te kunnen doen regelen. Ook moet ik nog de Stichting "Het Vergeten Kind" nog benaderen, ofschoon ik al iemand van de organisatie heb gesproken en het een prima idee vond.
En uiteraard moet ik ook de financiën regelen voor dit doel. Hoe weet ik nog niet, doch het gaat lukken. Ik kies ervoor.

Tot zo ver...

Ephraïm John Tichéll

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Geen recente bijdrages van dit lid. De laatste keer dat Tichéll online was is 5jr geleden.