Claas Maaier

Foto’s
93
Video’s
2
Topics
3

Informatie over de Claas Maaier

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Maaier.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Maaier, gezamenlijk zo&apos;n 1.240 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Demontage maaitrommel

Heeft iemand hier ervaring met het demonteren van een maaitrommel van een Claas frontmaaier? Voordat ik teveel geweld moet gebruiken heeft iemand wellicht een handige tip?

8 reacties


Claas Maaier - Corto 270F technische gegevens

Mensen,

ben bezig de frontmaaier klaar te maken voor het komende seizoen. Heeft iemand een handleiding van dit ding, en kan mij de volgende gegevens aanreiken?
-Vulhoeveelheden of peilmogelijkheden, en oliesoort van de haakse tandwielkast, en de balk? Keerring van de tandwielkast is lek, dus ik kan niet zoveel vullen als er uit komt...
-Bodemdruk, wat staat er in de handleiding over instellen van de bodemdruk, en de postitie van de steunen aan de trekker, waar je de veren in hangt? Ik wil de steunen aan de trekker anders maken, omdat ik niet helemaal tevreden ben over de huidige oplossing. Als het toch anders worden moet, dan maar direct volgens het boekje.

Alvast bedankt voor de antwoorden!

27 reacties


Claas Maaier - heeft iemand gegevens over de claas wm20 maaier ?

Ik zoek nog het bouwjaar , maaibreedte , info over de aandrijving...
Mvg Bert

0 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Claas machines