Foto van: Albert Peters

New Holland TL 90 A

Foto’s
616
Video’s
5
Topics
3

Informatie over de New Holland TL 90 A

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TL 90 A.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TL 90 A, gezamenlijk zo&apos;n 6.844 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland TL 90 A - Olielekkage bij scharnierpunt hefarm

Mijn New Holland TL80A heeft sinds kort een olielekkage bij de scharnierpunt van de hefarm aan de rechterzijde, onder de trekker. Kan iemand aangeven of dit eenvoud te verhelpen is vanaf de buitenkant? Of moet de achterbrug hiervoor open?

Verder zie ik aan die zijde, vlak onder het scharnierpunt een kunststof dop zitten. Waar dient die voor, of wat zit hier achter? Ik heb deze er (nog) niet uitgehaald.
Alle tips en hulp is welkom.

Pieter

5 reacties


New Holland TL 90 A - Hoe kan ik de aftakas schakelen?

Twee weken geleden hebben wij een TL 90 A aangeschaft om mee te voeren. Hiervoor mengen we op 540 en om het laatste beetje eruit te gooien zetten we hem op de 1000 toeren aftakas. Echter wil deze tractor maar niet schakelen wanneer er een aftakas aan zit. Dit is telkens 10 minuten proberen (aftakas aan-uit-aan-uit-enz) voordat hij wil schakelen. Is dit een bekend probleem en waar kan dit aan liggen?

7 reacties


New Holland TL 90 A - wie kan mij het elektrisch schema sturen?

Ik heb een elektrisch schema nodig, wie kan mij die op de mail zetten?

12 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines