Foto van: wim-same

Same 240

Foto’s
124
Video’s
0
Topics
16

Documenten

Brochure

2 pagina’s, 0.00MB

Informatie over de Same 240

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 240.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 240, gezamenlijk zo&apos;n 215 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Vooraanzicht
Achteraanzicht
Zijaanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Same 240 - same 240 verstelbare hefarm

Waar kan ik de verstelbare hefarm vinden van een same 240?

1 reactie


Same 240 - lampenkapje

Komt dit lampenkapje overeen met het orgineel van de same 240?

9 reacties


Same 240 - Motor komt te langzaam op

Ik heb het hele motorblok van de trekker in elkaar maar hij reageert heel langzaam als je gas geeft. Weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn? ik ben al wat aan het stellen geweest met de tandheugel en dat leverde wel wat op maar nog niet genoeg en ik weet ook niet in hoe verre dat goed is

31 reacties


Same 240 - Verschil met de 250 en peludro

Kan iemand mij vertellen wat de verschillen zijn van de 240 de 250 en de peludro, niet alleen motorisch maar ook in grote van motorkappen en dergelijke

7 reacties


Same 240 - Brandstofpomp afstellen

Is er iemand die weet wat de diesel opbrengst moet zijn van een 240?

13 reacties


Same 240 - Brandstofpomp op tijd zetten op motor

Hoe zet ik de brandstof pomp op de motor op tijd?

1 reactie


Same 240 - brandstof leidingen laten maken

Ik wil graag nieuwe brandstofleidingen voor mijn brandstof systeem vanaf de tank tot de verstuivers, alles dus. weet iemand of ik dat zelf kan maken met behulp van bepaald gereedschap en als dat niet mogelijk is waar ik ze kan laten maken.

10 reacties


Same 240 - Startmotor

Beste,

Ik heb voor mijn same een nieuwe startmotor nodig, alleen nu kan ik nog geen startmotor vinden die er op past. Naja, het type "240" wordt niet weergegeven. Nu kwam ik deze startmotor tegen: amacoo.nl/onderdelen-voor-tractor/…. Deze past ook op een Laser 110. Na een beetje lopen zoeken moet dit de zelfde zijn dan van de 240. De afmetingen en aantal tanden kloppen ook. Maar ik wil het graag zeker weten, de site wist het niet zeker omdat het type niet in de lijst stond. Dus mijn vraag, past deze op mijn 240..? Bedankt!

15 reacties


Same 240 - De verf voor op de trekker

Ik ben wat aan het rondneuzen voor goede verf voor op mijn trekker en ik kwam dit tegen en ik vroeg mij af heeft iemand met ervaring met deze verf en is het hittebestendige verf die tegen diesel en olie kan?

oldtractorshop.nl/tractor-verf-en-verf-benodighede…

10 reacties


Same 240 - Soorten brandstofpompen

Ik heb gebeld met Henk kamping over brandstofpomp onderdelen voor mijn same en hij vroeg of ik een disa pomp of een Bosch pomp heb. Weet iemand nummers van de Bosch pompen en of ze er wel eens ooit op hebben gezeten?

5 reacties


Same 240 - Soorten brandstofpompen

Ik heb gebeld met Henk kamping over brandstofpomp onderdelen voor mijn same en hij vroeg of ik een disa pomp of een Bosch pomp heb. Weet iemand nummers van de Bosch pompen en of ze er wel eens ooit op hebben gezeten?

0 reacties


Same 240 - Flens brandstofpomploshalen

Ik moet de flesn van mijn brandstof eraf halen maar ik krijg de schroeven niet los weet iemand meer?

13 reacties


Same 240 - Sluiting motorkap

Hallo

Kan een van de same 240 rijders mij een foto sturen van de overgang van het onderste deel van de motorkap naar het bovenste. Mijn motorkap is in een grijs verleden namelijk een keer aan elkaar gemaakt en ik wil hem graag weer los hebben.

1 reactie


Same 240 - Koplampen

Ik ben op zoek naar twee originele koplampen voor een same 240.

7 reacties


Same 240 - gezocht complete zitting

Hallo, op dit moment erg druk met de restauratie van een Same 240 uit '58. Volgende week gaat hij eindelijk gespoten worden. Het enige watik nog mis is de complete originele zitting. Ben op verschillende beurzen geweest en heb Kamping in Smilde ook al gesproken. Heeft niets opgeleverd. Weet iemand misschien dit onderdeel te vinden of heeft een adres.

15 reacties


Same 240 - schelpjes

Ben op zoek naar schelpjes van een same 240.
of heeft iemand een voorbeeld voor me zadat we ze kunnen namaken als dat mogelijuk is?

3 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Same machines