Foto van: Roelo

Vicon Sprintmaster

Foto’s
25
Video’s
1
Topics
2

Informatie over de Vicon Sprintmaster

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Sprintmaster.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Sprintmaster, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Vicon Sprintmaster - afstelling

Ik heb een sprintmaster 1050 gekocht en opgeknapt, met 9 zonnen. De zonnen worden hydraulisch geheven met een stang, waaraan 9 klemmen zitten. Bij mij zit tussen die klem en de zon een veer plus een stuk ketting (15 cm), maar soms is de ketting langer en loopt door de veer heen, die dan nergens voor lijkt te dienen. Weet iemand hoe dit origineel zit, liefst met een foto of maten (hoeveel schakels, hoe lange veer en / of ketting).

ook andere tips en trucs voor gebruik en onderhoud zijn welkom

alvast bedankt, Wouter

13 reacties


Vicon Sprintmaster - Lagers Bordnaaf

Hallo,

Een vriend van me heeft een vicon sprintmaster staan waarvan de lagers van de borden aan vervanging toe zijn. Het is het type met rollagers. Deze lagers kosten ongeveer 40 euro per stuk, dus dan kom je totaal op 240 euro.

Nu staan er op marktplaats al sprintmasters vanaf 100 euro. dus om nu 240 euro aan onderdelen in zo´n machine te steken gaat wat ver.

Zijn er ook alternatieven? Ik heb eens gehoord over nylon bussen, weet iemand hier meer over, en waar deze bijvoorbeeld te krijgen zijn?

13 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Vicon machines