Foto van een John Deere 6220, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door hobbyboer op 26-01-2008 om 20:07:10, met 14 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

hobbyboer
Foto van een John Deere 6220, bezig met poseren.

Reacties

inter-Eric
Waar gebruik je het voor?
hobbyboer
Voor landklaarmaken en grasland opnieuw inzaaien
fendtwillems
Wel een mooie ding joh!
IH power in dk
De voorlader die past zeker niet meer
hobbyboer
Nee zo niet, maar in een halfuurtje is ie weer helemaal origineel.
IH power in dk
Zow dat gaat nog aardig snel dat ombouwen
hobbyboer
Jaha , daar heb ik met bouwen al over na gedacht, o.a. een kokertje midden onder de as zodat je hem zo aan een lepel v/d heftruck rijgt en vervolgens in een haal aan de trekker prikt, de zijplaten langs de trekker lopen schuin naar buiten en omhoog zodat de bouten van de voorasdrager en de neusbeschermer(voor de voorlader) allemaal blijven zitten en zelfs geleiden tijdens het inrijden zodat je niks kan raken wat beschadigd kan raken(motorkap/stuurcilinder/lak van frame en vooas), twee stripjes aan de binnenkant die tijdens het monteren gelijk de pendeling v/d vooras blokkeren en de hydroliekslangen voor te sturen koppel je aan de zijkant bij de kabine zodat je er niet helemaal onder hoeft te kruipen. daarna nog even vast bouten,wielen en spatborden overzetten en rijden maar!!!
huub
Proffesionele oplossing dus..
hobbyboer
Ach profi,weet ik niet,denk gewoon te veel tijd (gemaakt) om na te denken.
me
Kan het beter meteen goed doen. Zo gekke oplossing en bouw ist allemaal niet .. als je daarna zit te prutsen met losse onderdelen of aan dingen zit te irriteren schiet ook allemaal niet op.
daan knol
En nu bezig
hobbyboer
Ik, hobbyboer en Siebenga hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6220 (Poseren) naar Tractoren Zelfbouw Zelfgemaakte constructies (Poseren)
dave 7810
Mooi gemaakt hobby boer!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!